Campioana mondială de la Kempo are program de fitness înregistrat la OSIM!

438 0

Alina Pascu Boroș, multipla campioană mondială, este antrenoare de fitness, iar exercițiile ei fac parte din programul tuturor sălilor de întreținere din București.

La 8 ani a descoperit pentru prima dată Kempo și până la 32 de ani l-a practicat la cel mai înalt nivel.

Alina a dus pasiunea pentru Kempo și la sala de fitness, acolo unde este antrenoare de 14 ani. Are o invenție brevetată la OSIM.

„Am o marcă înregistrată la OSIM încă din 2011, care se numește Kempo Kik. Este o clasă derivată din sportul de luptă pe care eu îl practic și este o clasă integrată în programul de fitness al sălilor din București” – Alina Pascu Boroș, multiplă campioană mondială la Kempo.

De curând, Alina s-a întors de la Campionatul Mondial din Tunisia plină de medalii!

„Am câștigat două de aur, una de argint și una de bronz. Am un loc special acasă unde îmi țin medaliile, care sunt foarte multe și de câte ori îl privesc, mă gândesc cam cât am muncit pentru ele”  – Alina Pascu Boroș, multiplă campioană mondială la Kempo. 

De când a început acest sport, Alina e pregătită de același antrenor, Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo.

“Contează enorm că nu mi-am schimbat antrenorul. Domnul Amatto Zaharia este și motivul pentru care am continuat până în prezent să fac acest sport. Este un om excepțional din toate punctele de vedere, pe lângă profesionalismul lui și duritatea pe care o are este un om foarte bun” – Alina Pascu Boroș, multiplă campioană mondială la Kempo.

Când nu este la Kempo pe Alina o găsești tot la sală! „Viața mea constă în sport, în a face exerciții și a transpira. Alerg de la o sală la alta, am zile în care încep la 6 dimineața și termin la 10 seara. Am și un băiețel de 4 ani și jumătate de care sunt responsabilă în totalitate și de care am grijă la fel de bine cum am de toate celelalte activități”  – Alina Pascu Boroș, multiplă campioană mondială la Kempo.

Deviza Alinei: fără scuze doar variante!

Alina recunoaște că aproape tot timpul trebuie să se împartă între antrenamentele și competițiile de Kempo și sălile de fitness acolo unde este antrenoare. Însă sportiva nu se plânge.

 „Eu sunt de părere că dacă îți dorești ceva cu adevărat vei găsi variante să poți să le faci pe toate. Într-adevăr este solicitant, este greu, însă eu nu am dat niciodată înapoi de la nimic și mi-am găsit variante încât să pot să le fac pe toate, nu am găsit niciodată scuze, am găsit doar variante” – Alina Pascu Boroș, multiplă campioană mondială la Kempo.

Alinei nici nu îi trece prin cap să renunțe prea curând la kempo!

„Vreau să mai fac Kempo mulți ani de acum înainte. Sper să rămân eu bine fizic încât să pot să mă duc cât se poate de departe. Nu îmi concep viața fără sport!” – Alina Pascu Boroș, multiplă campioană mondială la Kempo.

Este Maestru Emerit al Sportului

Alina este multiplă campioană mondială și europeană la Kempo și vicecampioană națională la Body Fitness și Maestru Emerit al Sportului. Tânăra are două Masterate în domeniul Echipamentelor pentru terapii de recuperare, respectiv în Educație Fizică și Antrenament Sportiv. A urmat cursurile Școlii Naționale de Formare și Perfecționare Antrenori – Specializare Kempo și alte multiple cursuri de formare și specializare: Bosu, Funcțional Training, Pilates, Postural Workout, Aqua GYM, Recovery Spine.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *