Deliciul Boierului – produs nou în portofoliul DIANA

604 0

Inspirat din tradițiile culinare românești, Deliciul Boierului  este o delicatesă creată cu pasiune și respect pentru arta culinară, aromele consacrate, bogăția și armonia gusturilor.

Gata de savurat, terina este preparată din carne și organe de porc, tocate grosier pentru a păstra aroma, savoarea și suculența cărnii, condimentate și apoi lăsate la copt pe îndelete, pentru desăvârșirea unui gust menit să sature pofte boierești.

Produsul este ambalat în caserole, cu greutate fixă de 500 de grame.

Deliciul Boierului se adaugă unui portofoliu de peste 400 de produse cu care DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri se adresează partenrilor și clienților finali. Sortimentația, permanent diversificată, cuprinde carne  și preparate din carne de porc, mânzat, vită maturată, miel, oaie, de la carne proaspătă – carcase porționate și piese tranșate, la carne preparată – sortimente de carne marinată, produse pentru grătar, până la produse crud uscate, specialități afumate, produse de sezon și game variate de salam, parizer, șuncă presată, crenvurști și cârnați.

 

La masă, în familie

www.diana.com.ro

Articole asemănătoare

Mica Publicitate

Postat de - 27 iunie, 2020 0
FacebookTwitterPensiune angajează URGENT receptioner. Se ofera salariu motivant, cazare si masa.Relații la tel 0744200999, 0744481014 sau la sediul din strada…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *