Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada  04 – 10 iunie 2022

420 0

INFORMARE DE PRESĂ

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 04  – 10 iunie 2022 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Mihai Viteazu, Arinilor, Fețeni, Fântânii și Stolniceni intersecție cu Colonie Nuci.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Digului, Arinilor, Matei Basarab, Fântănii, Eftimeștilor și bulevardul Tineretului.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Râureni, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a igienizat perimetrul rezervoarelor Cetățuia, Copăcelu și Petrișor;
  • s-au continuat lucrările de punere în funcțiune a Stației de pompare apă de pe strada Livezi;
  • s-au continuat lucrările de extindere rețea de canalizare menajeră pe strada Zăvoieni;
  • s-au reluat lucrările de extindere rețea de canalizare menajeră pe străzile Andrei Mureșeanu, Posada, Traficului și Intrarea Tică Ștefănescu;
  • s-a curățat cheson pe strada Arinilor și bulevardul Dem Rădulescu;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

                       REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Știrbei Vodă – nr. 87, strada Dacia – blocul 84, strada Regina Maria – blocurile C12 și J, Aleea Stejarului – blocul B0, strada Calea lui Traian – blocurile D1, L, S16 și Filipin, strada Cerna – blocurile 34 și 36, strada Henri Coandă – blocurile N9, R11 și H3, strada I.C.Brătianu – blocurile A63 și A64, Aleea Trandafirilor – blocul C9, Scuarul Mircea cel Batran – blocul K, strada Nicolae Iorga – blocurile A32/II și A36/II, bulevardul Tineretului – blocurile A11/2 și B2 și Scuarul Mircea cel Bătrân – blocul K.

18 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 18 apometre, dintre care 10 verificate și înlocuite și 8 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 8 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 5 avize de amplasament și 5 avize tehnice.

 

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *