O vară în care se așteaptă finanțarea mai multor proiecte pentru Bunești

866 0

Lucrările de introducere a gazelor naturale în comuna Bunești au continuat în lunile mai și iunie ale acestui an prin racordarea la conducta principală de la Govora sat.

Prin introducerea gazului metan se creează condiții de creștere a nivelului de trai pentru locuitorii din localitatea respectivă și se asigură un sprijin important pentru dezvoltarea activităților economice.

Primarul Viorel Radi a adresat recent o invitație, locuitorilor comunei, pentru a depune cerere de racordare la rețeaua de gaze naturale.

Bunești este a treia localitatea din Vâlcea care a demarat această investiție vitală pentru dezvoltarea economică viitoare.  Tot în acest an, șeful din Primărie spune că, împreună cu echipa cu care colaborează întru binele locuitorilor, se așteaptă demararea mai multor investiți promovate, pe măsură ce va fi asigurată finanțarea.

Primarul Radi a participat  în satul Teiuș la o acțiune socială, împreună cu asistentul medical Elena Liliana Ciobotea, ocazie cu care, mai mulți localnici au beneficiat de sfaturi medicale și li s-a verificat tensiunea arterial și glicemia, gratuit.

C.R. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *