Comunicat de presă privind vizita de studiu a unei delegații AEP la Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova

261 0

O delegație oficială condusă de președintele Autorității Electorală Permanente (AEP), domnul Constantin-Florin Mitulețu Buică, va desfășura, ȋn perioada 24-27 iunie 2022, o vizită oficială la Comisia Electorală Centrală (CEC) a Republicii Moldova.  

Temele principale ale întâlnirii vizează domeniul comunicării electorale, asigurarea transparenței instituționale și promovarea imaginii organismelor de management electoral atât în timpul alegerilor, cât și în perioada dintre scrutine.  

Agenda vizitei cuprinde o serie de întâlniri cu președinta Comisiei Electorale Centrale a Republicii Moldova, doamna Angelica Caraman, cu membrii Comisiei și cu alți specialiști din cadrul instituției omoloage.  

Președintele Autorității Electorale Permanente va fi însoţit la Chișinău de către domnul Sorin-Gabriel Lazăr, șeful Departamentului cooperare internațională și de către doamna Anamaria Revnic-Călugărița, directorul Direcției comunicare din cadrul aceluiași departament. 

Vizita de studiu a fost organizată în baza Acordului de colaborare în domeniul electoral încheiat între Autoritatea Electorală Permanentă și Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova la data de 11 noiembrie 2019 și contribuie la aprofundarea cooperării interinstituționale prin realizarea unui schimb experiență în materie electorală. 

Articole asemănătoare

La Olănești se igienizează toate scările de bloc

Postat de - 5 aprilie, 2020 0
FacebookTwitter02.04.2020 În conformitate cu ordonanță militară nr.4/29.03.2020 art.6, UAT Băile Olănești a asigurat montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe și a procedat la dezinfecția scărilor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *