Ca în occident: Rapid și-a scos la licitație numele stadionului!

375 0

Până la finalul lunii arena va purta numele unui sponsor, dar giuleștenii mai au un motiv de bucurie: baza Pro Rapid este din nou în patrimoniul CS Rapid.

Urmând un model patentat în străinătate, Rapid a devenit prima echipă din România care și-a scos la licitație denumirea stadionului. Dacă totul decurge bine, la finalul lunii stadionul Giulești va purta numele unui sponsor.

”Ofertele se pot depune până la sfârșitul lunii iulie și tot atunci se va lua și decizia referitoare la firma câștigătoare” – Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

În plus, se dorește ca în perioadele de pauză competițională pe arena din Giulești să se organizeze și alte evenimente.

”Avem un departament care se ocupă de acest subiect, să aducă evenimente. Suntem în discuții avansate cu diverși producători de mari evenimente pe care încercăm să-i aducem pe Giulești să facă un concert sau un festival în funcție de necesitățile lor” – Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

O altă veste bună pentru rapidiști este că, după mulți ani, baza Pro Rapid a reintrat în posesia Clubului Sportiv Rapid.

”Ne bucurăm că baza Pro Rapid a revenit clubului nostru. Vrem și acolo să aducem un standard ridicat de calitate și de a reda publicului și suporterilor rapidiști” – Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

Sala Rapid este în curs de modernizare

Nici campioanele României la handbal nu au fost uitate. Ele vor juca în întrecerea internă într-o sală modernizată, iar planurile sunt chiar mai mari decât atât: se dorește demararea proiectului pentru construcția unei noi săli Polivalente.

”Sala actuală va fi gata până când vom avea primul meci la handbal cu CSM. Vor fi modificări importante, cred că toți suporterii rapidiști vor fi plăcut impresionați când vor intra în ea. Am modernizat-o, dar de mărit capacitatea pentru moment nu e posibil. Însă ce ne dorim foarte mult e să depunem un proiect astfel încât în anii următori să putem construi o nouă sală la nivelul anilor aceștia” – Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

Chiar dacă actuala sală a fost modernizată, se știe sigur că în Liga Campionilor handbalistele nu vor putea juca decât în sala Polivalentă, loc pe care trebuie să-l împartă cu celelalte două echipe bucureștene din competiție, CSM (feminin) și Dinamo (masculin).

”Este o întreagă telenovelă. Și noi și cei de la CSM și cei de la Dinamo ne batem pe Polivalentă. Numai acolo se pot desfășura meciuri în Champions League în București, din păcate. Sper ca până la finalul săptămânii să avem o soluție astfel încât toate cele trei echipe să poată beneficia de sala Polivalentă” – Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

Conducătorul clubului giuleștean vrea ca exemplul handbalistelor, care au cucerit titlul național, să fie urmat și de celelalte secții.

”Cum a crescut handbalul, așa trebuie să crească toate sporturile. Organic, normal, bine. La handbal am forțat creșterea. Am reușit în doar 3 ani să ajungem din liga a doua pe prima poziție. Sunt oameni profesioniști cei care conduc secțiile de handbal, baschet și de volei, am mare încredere în ei că vor urma handbalul în ceea ce privește performanța” – Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

”Echipa masculină de polo are deja semnate contracte cu jucători”

În ceea ce privește echipa masculină de polo pe apă, despre care se spunea că se va desființa, Bogdan Vasiliu a spus că totul a fost o ”furtună într-un pahar cu apă”.

”Echipa de polo masculin are deja contracte semnate cu jucători. Nu se desființează, a fost o discuție puțin prostească. Lucrurile sunt foarte clare. Echipa de polo masculin va face din nou istorie cum a făcut și în trecut” – Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

Academiile de copii ale clubului, marele pariu al președintelui CS Rapid

Unul dintre pariurile noului președinte ale clubului este revigorarea secțiilor de copii și juniori ale grupării. El speră ca de acolo să se nască viitoarele staruri ale Giuleștiului.

„Neapărat venim din spate cu academiile de profil, academia de handbal este în plină desfășurare. Așteptăm și cele de la volei, de la baschet, academia de polo, toate sporturile trebuie să aducă juniori și copii la mișcare. Academia și creșterea centrului de copii și juniori sunt un pariu al meu. Îmi doresc să aducem cât mai mulți copii la mișcare sub culorile alb-vișinii” – Bogdan Vasiliu, președinte CS Rapid.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *