Nou-venitele Rapidului, cucerite deja de fani!

558 0

Vacanța s-a terminat pentru campioana României la handbal feminin, care în acest sezon vrea să-și apere titlul și să facă o figură frumoasă în Liga Campionilor

Handbalistele de la Rapid s-au reunit luni pentru un sezon de foc, în care vor lupta pe mai multe fronturi. Toate gândurile jucătoarelor se îndreaptă către Liga Campionilor și apărarea titlului în Liga Florilor.

”Mereu am crezut că după un succes sezoanele sunt foarte dificile. Faptul că jucăm în Liga Campionilor e un succes și ne putem bucura de asta. Liga Campionilor e cea mai importantă și mai puternică competiție din lume. Avem în grupă trei echipe din Final Four-ul trecut, dar dacă ne dorim ceva e să nu ne punem limite și să jucăm mereu la cel mai înalt nivel. Sunt foarte mulțumit de echipă, e abia prima zi din pregătire, dar cred că vom putea munci foarte bine” – Carlos Viver, antrenor echipa feminină de handbal CS Rapid București.

Componentă a naționalei României, Eliza Buceschi spune că abia aștepta reunirea.

”Sunt fericită, mi-au lipsit colegele, antrenorii, mă bucur mult să le cunosc pe noile mele colege. Sunt foarte încântată de începerea sezonului. Nu suntem chiar la serviciu, iubim mult ceea ce facem, ne bucurăm să fim aici și faptul că avem o atitudine pozitivă ne ajută să trecem și mai ușor peste antrenamentele mai grele care cu siguranță vor veni” – Eliza Buceschi, handbalistă CS Rapid București.

Nou venite la Rapid, internaționalele spaniole Jennifer Gutiérrez Bermejo și Irene Espínola Pérez abia așteaptă să joace în fața propriilor fani.

”Toată lumea mi-a vorbit despre fani, abia aștept să am această experiență și să joc cu toți suporterii Rapidului. Cred că va fi cu adevărat minunat” – Jennifer Gutiérrez Bermejo, handbalistă CS Rapid București.

”Am văzut filmulețe cu fanii noștri și abia aștept să joc în fața lor și să simt ceea ce simt și celelalte fete atunci când joacă acasă” – Irene Espínola Pérez, handbalistă CS Rapid București.

Dacă anul trecut Rapid a surprins pe toată lumea cucerind un titlu neașteptat, acum toți ochii vor fi pe echipa din Giulești. Jucătoarele nu se tem de presiune.

”Anul acesta cu siguranță presiunea va fi mai mare, adversarii vor fi mult mai dificili, cel puțin cei din Liga Campionilor, dar și din Liga Florilor. Tot ceea ce putem să facem e să ne pregătim foarte bine și să avem un nivel foarte ridicat atunci când vom începe meciurile” – Eliza Buceschi, handbalistă CS Rapid București.

”Vom lupta pentru toate titlurile în competițiile din România: Supercupa, Cupa și Liga Florilor. Desigur, să avem o bună performanță și să dăm totul în Liga Campionilor. Cred că e cea mai bună competiție în care putem juca” – Jennifer Gutiérrez Bermejo, handbalistă CS Rapid București.

”Rapid e o echipă care își dorește să crească și cred că vom putea face acest lucru. Cred că echipa poate să se îmbunătățească și cred că vom putea face față în ambele competiții” – Irene Espínola Pérez, handbalistă CS Rapid București.

Câștigătoarea titlului în sezonul trecut, Rapid, se va pregăti în această săptămână în București, după care va pleca într-un cantonament de pregătire în Andorra. Din septembrie, giuleștencele vor juca în grupa B a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Gyori Audi ETO KC (Ungaria), Metz Handball (Franţa), WHC Buducnost BEMAX Podgorica (Muntenegru), Storhamar Handball Elite (Norvegia), Team Esbjerg (Danemarca), Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia) și HC Lokomotive Zagreb (Croaţia).

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *