Mâine începe DEEP FOREST FEST, UNTOLD-ul Vâlcii! 

620 0

Adânc, în pădurile din Râmnicu Vâlcea, există un loc în care misterele se dezvăluie, se face magie, se cântă muzică hipnotică și ești liber să fii oricine vrei să fii!

Dacă simți magia muzicii electronice, pentru al treilea an ai șansa de a trăi aici cea mai puternică experiență senzorială posibilă. 

UNTOLD-ul Vâlcii, DEEP FOREST Fest, ajunge la o nouă ediție, a treia, după alte două, de succes. Vibe-urile energizante vor anima din nou platoul de la Fețeni, în perioada 29 – 31 iulie. Așadar, vineri începe nebuniaaa!
Sufletul evenimentului, DJ Cristi Toma, revine cu câteva precizări interesante pentru toți cei ce vor participa.”Cu sprijinul Primăriei Râmnicu Vâlcea, care, din nou, a fost deosebit de receptive, avem curse ETA din municipiu către Platoul Fețeni, unde este organizat Festivalul. Am afișat programul pe pagina evenimentului. Vom avea două scene: scena de zi, unde vor fi set-up-uri cu DJi, între orele 16.00 – 19.00 și main stage; pentru ca distracția să fie totală, organizăm jocuri interactive pentru tineri, activări ale partenerilor, cabine foto, o zonă food, alcătuită din 10 caravane, cu tot felul de bunătăți, de la sandvich-uri, grill și burger, la clătite și  , desigur, secțiunea VIP, pentru cei ce sunt dispuși să scoată din buzunar ceva mai mulți bănuți și să se simtă ca la club. Scena va fi una cu adevărat impresionantă, ca și line-up-urile, de zile mari! Și vor fi și alte lucruri minunate!” Tomy DJ spune că se așteaptă la prezența a 3000 – 4000 de oameni. Tomiță a fost DJ timp de mai mulți ani la Vâlcea Unu și este fratele lui Liviu Toma, de asemenea, om de presă. 

Programul celor trei seri l-am publicat deja, acum revenim cu the set-up-urile pentru scena de zi: 

Vineri, 28 iulie, 16.00 – Denis Szanto

Sâmbătă, 30 iulie – 17.00 – David

Duminică, 31 iulie, 17.00 – Răzvan and Andu Tălmaciu. 

Kandy Reisenauer  

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *