Magazinele DIANA te provoacă, din nou, la cea mai tare expediție, EXPLORATOR ÎN ȚARA MEA!

481 0

Am lansat campania Explorator în țara mea! Te așteptăm în Magazinele DIANA, să începi cea mai tare expediție, care se încheie cu super premii! Colecționezi abțibilduri cu animale din România, completezi albumul, te înscrii în tombolă și poți să câștigi!

Îți croiești drum prin lanuri, păduri, munți și pe cursuri de apă din România și descoperi informații interesante despre specii de animale. Te distrezi împreună cu cei mici cu jocuri noi și ai și șansa să câștigi super premii pentru călătoriile tale – trotinete electrice, corturi, hamace, vouchere de cumpărături sau marele premiu – o dronă!

Între 15 august și 16 octombrie 2022, pentru cumpărături de minimum 40 de lei în Magazinele DIANA primești un plic cu abțibilduri, cu care completezi albumul de colecție. Suplimentar, primești plicuri cu abțibilduri și la achiziții de produse partener, în valoare de minimum 5 lei.

Albumul de colecție conține nu doar informații, ci și jocuri cu și despre animale. În interiorul acestuia vei mai descoperi o planșă de joc și instrucțiuni pentru jocul Șerpi și Scări,  pentru care primești pioni și zar odată cu albumul.

Te însoțește în aventură și Daniel Mîrlea – un fotograf de peisaj pasionat să descopere locuri noi și să surprindă imagini excepționale cu animale, așa cum sunt cele 60 pe care le vei colecționa acum.

L-am ales drept partener în această expediție pentru că împărtășim convingerea că mediul înconjurător, fauna și flora României sunt nu doar minunate și motiv de mândrie, ci și vitale pentru viața noastră. Credem cu tărie că ne putem bucura de tot ce ne înconjoară fără a provoca stricăciuni și că fiecare dintre noi poate contribui în felul lui la protejarea acestor bogății. Și știm că avem misiunea să transmitem aceste convingeri și micilor exploratori.

Vino în Magazinele DIANA și dă start aventurii Explorator în țara mea!

Detalii despre Campanie, înscriere și Regulamentul acesteia sunt disponibile în magazinele fizice DIANA și pe www.magazinediana.ro.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *