Primăria Dăești, preocupări constant pentru viața liniștită a localității

640 0

Primăria Comunei Dăești este preocupată ca în permanent, viața localității să fie una liniștită și în care lucrurile să funcționeze normal, evitând derapajele.
Instituția face apel la cetățeni, de exemplu, mai ales acum, în sezonul incendiilor de vegetație, pe fondul secetei, să ia aminte și să respecte dispozițiile generale de apărare împotriva incendiilor pe timpul utilizării focului deschis, arderea de miriști, vegetație uscată și resturi vegetale.

În data de  11 august 2022, la stadionul din satul Fedeleșoiu, o echipă de la RAR – Filiala Vâlcea a venit în sprijinul deținătorilor de tractoare și utilaje agricole, în vederea identificării utilajelor celor care doresc să intre în legalitate.

Localitatea are o echipă de fotbal de care este foarte mândră: Viitorul Dăești. Recent, membrii și staff-ul echipei au făcut un gest foarte frumos și nobil pentru un tânăr cu probleme grave locomotorii, fan al echipei, aceștia i-au dăruit tricouri, autografe, o minge, fular cu înscrisurile echipei și un cărucior nou. De asemenea, un gest similar a fost făcut pentru un tânăr cu distrofie musculară, din Crețeni. Primarul George Popolan a fost foarte impresionat de aceste cazuri și s-a alăturat sportivilor. 

C.R.  

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *