El e multiplul campion mondial care se luptă de 11 ani cu o boală autoimună! 

497 0

Ionuț Mitrea, unul dintre cei mai medaliați sportivi din Kempo din România a realizat până la 27 de ani ce alții nu reușesc într-o viață!

„Sunt multiplu campion național, european, mondial, am fost peste tot în lume la competiții. Cea mai mare satisfacție este atunci când urci pe primul loc al podiumului și ți se cântă imnul” – Ionuț Mitrea, multiplu campion de kempo, antrenor la clubul din Giurgiu. 

Puțină lume știe că tânărul a concurat cu dureri groaznice din cauza unei boli autoimune pe care medicii i-au descoperit-o la 16 ani.

„Se numește spondilită anchilozantă și constă în inflamații la nivelul articulațiilor și în corp. Această afecțiune m-a făcut mai puternic, să fiu rezistent și la durere și să reușesc să trec peste orice” – Ionuț Mitrea, multiplu campion de kempo, antrenor la clubul din Giurgiu. 

În 2014 și-a deschis „Clubul Ionuț Mitrea”

Din dragoste pentru Kempo, în 2014, Ionuț a înființat în orașul natal, Giurgiu, Clubul de Kempo Ionuț Mitrea.

„Avem în jur de 50 de sportivi pe care îi antrenăm. Este o mare plăcere când vezi că după atâtea sacrificii, munca dă roade. Sportivi noștri se întorc de la competițiile interne și internaționale plini de medalii” – Ionuț Mitrea, antrenor de Kempo la Clubul Ionuț Mitrea din Giurgiu.

Ionuț antrenează nu doar sportivi de performanță, ci și copii care vor să facă un sport de plăcere.

Delia are 9 ani și face Kempo de 2.

 „Îmi place foarte mult, Sensei Ionuț m-a învățat cum să mă lupt și cum să mă apar. După pictură, Kempo este a doua mea activitate preferată” – Delia Maria Golumbeanu, sportiv de Kempo.

La 17 ani, Alex s-a pregătit pentru cea mai tare competiție internațională, Campionatul Mondial de MMA de la Abu Dhabi. Ca să fie în categorie a fost nevoit să scape de 7 kilograme.

 „M-am pregătit foarte mult, 9 antrenamente pe săptămână. În 6 săptămâni, am slăbit de la 68 de kg la 61 pentru a putea fi în categorie. Concursul de la Abu Dhabi este al doilea la care mă voi bate în cușcă” – Alexandru Garoafă, multiplu campion național și mondial la Kempo.

Ionuț nu este doar antrenor de Kempo ci și de înot. El își împarte timpul între cele două activități.

„În prima parte a zilei sunt profesor la o școală din Giurgiu, în a doua parte a zilei sunt antrenor la sală”  –Ionuț Mitrea, multiplu campion de kempo, antrenor la clubul din Giurgiu. 

Articole asemănătoare

S-au întrecut s-o dea în bară!

Postat de - 22 martie, 2022 0
FacebookTwitter5 dintre jucătorii de la Buzău, Cârstocea, Neicuțescu, Keita, Ekollo și Ciobanu s-au dat în spectacol și și-au exersat abilitățile tehnice. Fotbaliștii au luat…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *