Modernizarea drumului județean 703G, aproape de final!

644 0

Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările de modernizare a DJ 703 G, drum care pleacă de la monumentul din Jiblea (Călimănești), traversează Sălătrucel şi Berislăveşti, și ajunge la Şuici, în județul Argeş.

În urma execuției lucrărilor, putem spune că avem în această zonă unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice din județul Vâlcea.

Joi, 1 septembrie, am avut o întâlnire cu primarii celor trei localități pe care le traversează drumul – Călimănești, Sălătrucel și Berislăveşti -, am făcut împreună o evaluare a stadiului proiectului și am stabilit ultimele detalii înaintea finalizării acestui obiectiv de investiții.

Pentru modernizarea celor 12,65 km, cât măsoară acest drum județean, Consiliul Județean Vâlcea a investit cca 17 milioane euro, din fonduri europene.

Articole asemănătoare

Marți, 7 februarie, m-am întâlnit la Consiliul Județean Vâlcea cu reprezentanții MAPA INSAAT VE TICARET A.S. și ai CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S., constructorii care vor realiza lucrările Secțiunii 2 Boița – Cornetu a autostrăzii Sibiu-Pitești. Am discutat despre comandamentele lunare pe care le vom face împreună, începând din luna martie, despre avizele și autorizările pe care aceștia sunt pe cale să le obțină, precum și despre sprijinul legal permanent pe care am fost și sunt pregătit să îl ofer, din punct de vedere instituțional. De asemenea, am vorbit despre cutremurul devastator care a luat mii de vieți în țara lor și a lăsat fără adăpost zeci de mii de oameni și mi-am exprimat compasiunea față de poporul turc, care trece prin momente extrem de grele. Le-am transmis condoleanțele mele pentru suferințele pricinuite de această dramă și mă rog să treacă cu bine peste această grea încercare a vieții. Suntem alături de ei, de reprezentanții grupului industrial Coskunoz (care investeşte în construcţia unei fabrici la Drăgăşani), precum și de toți investitorii turci din județul Vâlcea și din România. ♦️În cursul zilei de astăzi mă voi deplasa la București, unde voi fi și mâine, pentru mai multe întâlniri la nivel guvernamental, în vederea rezolvării unor probleme importante pentru județul nostru. Voi reveni cu detalii! O zi bună vă doresc!

Postat de - 8 februarie, 2023 0
FacebookTwitter Marți, 7 februarie, m-am întâlnit la Consiliul Județean Vâlcea cu reprezentanții MAPA INSAAT VE TICARET A.S. și ai CENGIZ…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *