Ce ironie! Și-au luat un câine norocos să o bată pe Dinamo!

372 0

Derby-ul Ligii a doua se joacă mâine la Buzău, unde fotbaliștii „alb-roșii” sunt așteptați de elevii lui Pustai și de un … patruped care are echipament personalizat! 

Surpriză la ultimul antrenament al băieților lui Pustai înaintea marelui meci cu Dinamo! Cel mai „rău” suporter al echipei a urmărit ședința de pregătire din tribune, iar la final a făcut spectacol pe gazon. Este vorba de ciobănescul „Tina”, al cărei stăpân ține de când se știe cu fosta Gloria din Buzău.

„De 45 de ani iubesc această echipă, am avut și dezamăgiri dar și multe satisfacții, iar Tina e talismanul ei. Am îmbrăcat-o în tricou echipei, special pentru meciul de duminică, să le poarte noroc băieților și să o învingem pe Dinamo ” – Sebastian Silvestru, stăpânul Tinei. 

Pustai: „Dinamo este la pământ!”

Duminică, Buzăul are nevoie de o victorie ca de aer! Până acum, în 6 etape, are doar 10 puncte în clasament!

Auraș Brașoveanu, șeful de la FC Buzău, nu este impresionat deloc că Dinamo a ajuns în Liga a II a!

„Cinstit, nu mă așteptam să retrogradeze, mă așteptam ca Dinamo să dispară și să pornească un nou proiect așa cum s-a întâmplat la Rapid, la Poli Iași și alte echipe de tradiție. Dinamo înoată în ape tulburi” – Auraș Brașoveanu, președinte FC Buzău.

Pentru Andrei Blejdea, cel care până anul trecut a îmbrăcat tricoul „alb-roșu”, întâlnirea cu fosta sa echipa va fi una specială!

„Când joci împotriva lui Dinamo din orice postură te-ai afla e o partidă specială, știm bine ce fani are Dinamo și mă bucur să îi revăd. Sper  ca duminică să aducem o victorie care să ne ridice în clasament”– Andrei Blejdea, jucător FC Buzău. 

Cristi Pustai își dorește un stadion plin la meciul de mâine, iar echipa sa să câștige!

„Din punct de vedere organizatoric, Dinamo este demult la pământ, dar nu pot să zic că ultimul lor meci a fost unul de slabă factură” – Cristi Pustai, antrenor FC Buzău.

„Alb-roșii:, două victorii și patru înfrângeri în șase etape

Echipa lui Pustai a strâns în cele 6 etape de când a început campionatul Ligii a IIa , 10 puncte și are până acum 3 victorii, un egal și două înfrângeri.

„Din punctul meu de vedere, 10 puncte până acum sunt puține! Eu, personal, aveam alte așteptări, cu toții de altfel aveam alte așteptări. Din păcate, situații mai mult sau mai puțin obiective au condus să avem momentan doar un număr de 10 puncte” – Auraș Brașoveanu, președinte FC Buzău.

În acest moment, FC Buzău ocupă poziția a 9 a clasamentului, în timp ce Dinamo se află pe locul 15. Echipa lui Burcă are parte de un început extrem de dificil în Liga a II a, cu doar două victorii și 4 înfrângeri în 6 etape. Fostului jucător al formației din Ștefan cel Mare, Andrei Blejdea, nici acum nu îi vine să creadă ca va juca împotriva lui Dinamo, în Liga a II a.

 „Nu mă gândeam că se va ajunge aici. E păcat de brandul Dinamo, de numele care au trecut pe acolo, de toată istoria lor. Sunt sigur că își vor reveni și vor fi acolo unde le e locul”– Andrei Blejdea, jucător FC Buzău.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *