Camelia Potec, fotomodel pentru o zi!

324 0

Managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a schimbat mai mult ținute business într-o ședință foto pentru brandul Cristallini.

Campioana olimpică de la Atena a lăsat, pentru o zi, munca de birou, și a rezistat ore bune în postura de … fotomodel. Camelia Potec a fost personajul principal al unei ședințe foto în care brandul cu care ea colaborează, Cristallini, a prezentat noile tendințe în zona ținutelor business.

„M-am obișnuit cu munca de birou, este mai ușoară o zi la federație decât o ședință foto. A fost o zi grea, dar frumoasă. Nouă, femeilor, ne place să fim răsfățate, iar o ședință foto, chiar dacă a fost obositoare, pentru mine este un răsfăț. Mi-este greu să mă obișnuiesc să pozez, pentru că încă nu am învățat să fac asta, ca un fotomodel. Mă simt mai în largul meu atunci când filmez, pentru că acolo poți fii un pic mai naturală.

Mă bazez pe experiența fotografilor, pentru că am puțină experiență schimbând ținute, majoritatea ședințelor foto le-am făcut în haine sport sau în costume de baie, în apă. ” – Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

De când a renunțat la cariera sportivă și a trecut la partea de management, Camelia Potec și-a diversificat stilul vestimentar.

„Am început să mă simt bine și în ținutele business, sport casual. Bineînțeles că nu te poți duce la un o întâlnire de business în haine sport. Am fost mereu atentă la aceste detalii, chiar dacă lumea nu era obișnuită cu imaginea Cameliei Potec în ținute business. Îmi aleg hainele și în funcție de cum mă simt și care este starea mea de spirit. Dacă nu am dormit toată noaptea, sunt obosită sau nu mă simt bine, nu o să-mi iau tocuri de 12 cm și fustă, ci niște pantaloni și tocuri joase sau balerini” – Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern spune că de mică i-a plăcut să fie cochetă, iar acum, atunci când îi permite timpul, acceptă să facă anumite ședințe foto de fashion tocmai pentru „răsfățul” pe care-l primește în momentul pregătirii shootingului.

„Mi-a plăcut mereu să mă aranjez, chiar dacă nu o făceam des când eram sportivă, dar mai mult îmi place să se ocupe altcineva de mine. Ador ședințele foto pentru că primele 2-3 ore cineva are grijă de mine, de make-up și coafură. Asta este pentru mine o relaxare necesară. În viața de zi cu zi, la birou, nu mă machiez mult, un fond de ten, rimel și un gloss” – Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *