S-au finalizat forejele. Avem apă sărată la Vlădești! Cu finanțare de la CNI, vom realiza aici un Complex de servicii balneare!

400 0

La nivelul județului Vâlcea, avem în derulare investiții atât în infrastructura rutieră, cât și în alte domenii strategice, cum ar fi: sănătate, turism, cultură, tineret și sport.

Astăzi vorbim despre o investiție în turism, pe care urmează să o realizăm în Vlădești, în parteneriat cu administrația locală.

Am pornit împreună cu domnul primar Adrian Cosac pe acest drum și ne-am propus să facem, în Vlădești, unul dintre cele mai frumoase ștranduri din țară. Este vorba de un complex de servicii balneare, de bazine cu apă sărată și dulce pentru recuperare, dar și cu spații destinate relaxării.

Primul pas important a fost făcut. Consiliul Județean Vâlcea a alocat primii bani pentru studiile necesare elaborării proiectului, care a fost deja depus în vederea finanțării la CNI.
Au fost realizate și primele foraje pe amplasamentul viitorului centru balnear, unde, spre bucuria noastră, s-a descoperit apă sărată la o adâncime mică.

Acest lucru ne dă speranțe că proiectul nostru va primi finanțare și că, prin realizarea acestui centru balnear, Vlădeștiul va deveni atractiv și din punct de vedere turistic.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *