Bani pentru elaborarea PUG-urilor în 23 de localități vâlcene!

257 0

Astăzi, 22 noiembrie 2022, am semnat contractul de finanțare prin care 23 de localități din județul Vâlcea vor primi fonduri pentru elaborarea și/sau actualizarea planurilor urbanistice generale ale localităților.

Suma alocată Consiliului Județean Vâlcea de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației este de 440.100 lei, bani care vor fi repartizați următoarelor localități: Amărăști, Berislăvești, Boișoara, Bujoreni, Câineni, Cernișoara, Drăgoești, Fârtățești, Frâncești, Glăvile, Gușoeni, Ionești, Lăcusteni, Oteșani, Perișani, Roești, Roșiile, Runcu, Stoenești, Stroești, Valea Mare,Vlădești și Zătreni.

În anul 2021, prin acelaşi program, judeţul Vâlcea a mai primit, de la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, suma de 436.453 lei pentru 11 unități administrativ-teritoriale.

Este o veste bună pentru colegii mei primari care aveau nevoie de fonduri pentru finalizarea acestor documentații de urbanism.

Articole asemănătoare

Marți, 7 februarie, m-am întâlnit la Consiliul Județean Vâlcea cu reprezentanții MAPA INSAAT VE TICARET A.S. și ai CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S., constructorii care vor realiza lucrările Secțiunii 2 Boița – Cornetu a autostrăzii Sibiu-Pitești. Am discutat despre comandamentele lunare pe care le vom face împreună, începând din luna martie, despre avizele și autorizările pe care aceștia sunt pe cale să le obțină, precum și despre sprijinul legal permanent pe care am fost și sunt pregătit să îl ofer, din punct de vedere instituțional. De asemenea, am vorbit despre cutremurul devastator care a luat mii de vieți în țara lor și a lăsat fără adăpost zeci de mii de oameni și mi-am exprimat compasiunea față de poporul turc, care trece prin momente extrem de grele. Le-am transmis condoleanțele mele pentru suferințele pricinuite de această dramă și mă rog să treacă cu bine peste această grea încercare a vieții. Suntem alături de ei, de reprezentanții grupului industrial Coskunoz (care investeşte în construcţia unei fabrici la Drăgăşani), precum și de toți investitorii turci din județul Vâlcea și din România. ♦️În cursul zilei de astăzi mă voi deplasa la București, unde voi fi și mâine, pentru mai multe întâlniri la nivel guvernamental, în vederea rezolvării unor probleme importante pentru județul nostru. Voi reveni cu detalii! O zi bună vă doresc!

Postat de - 8 februarie, 2023 0
FacebookTwitter Marți, 7 februarie, m-am întâlnit la Consiliul Județean Vâlcea cu reprezentanții MAPA INSAAT VE TICARET A.S. și ai CENGIZ…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *