ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

388 0

APAVIL S.A.

 În data de 22 noiembrie a.c., în urma unei avarii majore pe conducta de transport apă potabilă Hobas 600 din zona Budești-Podul Nou Sâmnic, care alimentează localitățile Budești, Băbeni și Mihăești este posibil ca serviciul de furnizare a apei potabile în aceste zone să se întrerupă.

Echipele de intervenție ale Apavil S. A. fac eforturi susținute pentru remedierea acestei situații în cel mai scurt timp posibil. Având în vedere complexitatea lucrărilor care trebuie efectuate, reluarea furnizării apei potabile se va face, cel mai probabil, în cursul zilei de mâine

Rugăm toți utilizatorii din zonele menționate să înțeleagă că după reluarea furnizării apei potabile, parametrul turbiditate poate fi modificat (apa poate să fie tulbure) chiar dacă se fac purjări atât în zonele afectate, cât și în cele adiacente. În cazul în care turbiditatea persistă, consumatorii sunt rugați să sune la dispeceratul societății (telefon: 0250 820010 sau 0350 802160) în vederea constatării și luării măsurilor care se impun.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *