Președintele PNL VÂLCEA, deputatul Cristian Buican, aduce încă o dată în atenția Guvernului și a Prim-ministrului necesitatea realizării drumului expres Găneasa-Drăgășani-Râmnicu Vâlcea-Tigveni 

195 0

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a efectuat o vizită de lucru în regiunea Oltenia la o serie de întreprinderi private și de stat unde a discutat cu managementul și angajații companiilor. La finalul acestor întâlniri, în calitatea sa de președinte al Partidului Național Liberal, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a participat la o întâlnire regională în Craiova cu organizaţiile PNL din Regiunea Sud-Vest Oltenia. La această reuniune au participat și reprezentanții Filialei PNL VÂLCEA.

În acest cadru, președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a purtat o discuție aplicată cu premierul României în legătură cu oportunitățile de dezvoltare durabilă ale județului Vâlcea. O temă importantă pe care președintele PNL Vâlcea a adus-o cu insistență în atenția premierului a fost, în acest context, necesitatea integrării județului Vâlcea în rețeaua europeană de transport rutier. 

Sublinind importanța realizării unui drum expres Tigveni-Râmnicu Vâlcea – Drăgășani – Găneasa pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Râmnicu Vâlcea și a întregului județ, președintele PNL Vâlcea arată că: „Profitând de organizarea acestei întâlniri regionale, am purtat discuții cu domnul Prim-ministru, Ionel Nicolae Ciucă, pe tema drumului expres Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Drăgășani – Găneasa și ce beneficii ar putea aduce realizarea lui pentru județul Vâlcea. Filiala PNL VÂLCEA va continua să susțină un astfel de proiect de infrastructură pentru că doar așa Vâlcea va putea să fie atractivă din punct de vedere economic”.

Înțelegând importanța acestei inițiative pentru județ și apreciind pozitiv demersul președintelui PNL VÂLCEA, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a arătat că în luna noiembrie a acestui an va începe procedura de atribuire a contractului pentru elaborarea studiului de prefezabilitate a drumului expres Ganeasa – Drăgășani – Râmnicu Vâlcea – Tigveni. 

Apreciind angajamentul Prim-ministrului pentru susținerea acestei importante inițiative a PNL VÂLCEA, conducerea Filialei și reprezentanții parlamentari și locali ai cetățenilor se angajează să susțină în continuare cu determinare toate inițiativele benefice pentru județul nostru și cetățenii săi. 

Filiala PNL Vâlcea, președinte Cristian Buican 

Articole asemănătoare

Miercuri, 01 februarie 2023, activitatea parlamentară a fost reluată printr-o nouă sesiune ordinară

Postat de - 1 februarie, 2023 0
FacebookTwitter   Î𝐧 ș𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐞𝐧 𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞ș𝐢 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭. 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐢 𝐬-𝐚𝐮 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐭 î𝐧 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *