Târgul de Carte pentru Copii și Tineret, Ediția a XVII-a, Ziua II

751 0

Și astăzi, 6 decembrie 2022, iubitorii de carte, mai mici sau mai mari, au poposit la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea pentru a vizita Târgul de Carte pentru Copii și Tineret, Ed. a XVII-a, și pentru a face din carte unul dintre cele mai frumoase daruri de Sărbători.

Prin intermediul acestui eveniment organizat de Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, devenit tradiție pentru comunitatea noastră, se întâlnesc deopotrivă bibliotecari, librari și mici cititori.

Prin sustinerea unor sesiuni de lectură interactive, invitata actualei ediții a târgului, doamna Victoria Furcoiu, o binecunoscută autoare de literatură pentru copii, le-a inspirat acestora bucuria de a răsfoi o carte și de a se îmbogăți sufletește cu multe povești.

Vizitatorii sunt așteptați să se bucure de oferta librăriilor Alexandria Librării și Humanitas și miercuri, 7 decembrie 2022, între orele 10.00 – 18.00, în Holul Mare al Bibliotecii, în ultima zi de târg.

Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea este o instituție de cultură susținută și sprijinită de Consiliul Județean Vâlcea.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *