Cârnații Trandafir DIANA, premiați în concursul „Ora de bun gust”

485 0

Cea de-a 7-a ediție a concursului „Ora de bun gust” și-a desemnat câștigătorii “Gustul Ales 2022”, în urma unei jurizări complexe, realizate de 7 experți în domeniu, specialiști bine cunoscuți, care au degustat timp de două săptămâni produsele înscrise în concurs, luând în calcul mai multe criterii: gust, miros, textură, aspect, echilibru, armonie, lista de ingrediente, procesul tehnologic, analiza nutrițională, analiza senzorială, prezentare de marketing, sustenabilitate.

Grupul DIANA a obținut Premiul Gustul Ales 2022, TRADIȚIONAL REALIZAT INDUSTRIAL, pentru produsul Cârnați Trandafir.

Realizați după o rețetă neschimbată de peste 20 ani, Cârnații Trandafir DIANA sunt produși din carne de porc atent aleasă, tocată grosier și condimentată cu sare, cimbru, usturoi. Cârnații sunt apoi lăsați la afumat folosind doar fum din lemn de esență tare, pentru a se transforma într-un produs din carne desăvârșit. Cârnații Trandafir DIANA  înseamnă respect pentru bucătăria românească și dragoste și pasiune pentru carne.

Articole asemănătoare

Anunț de licitație deschisă

Postat de - 24 noiembrie, 2020 0
FacebookTwitterDirecția Județeană pentru Protecția Plantelor Vâlcea C.I.F 26176958 / Telefon 0350/405.956 / mail: djpp_valcea@yahoo.com Anunț de licitație deschisă Lista mijloacelor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *