Triatlonistele s-au transformat în fotomodele pentru o noapte

441 0

La Gala Triatlonului Românesc, cele mai valoroase sportive au schimbat echipamentul de sport cu ținutele de seară.

După cel mai de succes sezon, triatloniștii s-au reunit pentru o seară de distracție și de rememorare a succeselor din 2022. Obișnuite să fie în prim-plan la concursuri, unde au obținut rezultate foarte bune în acest an, cele mai valoroase sportive ale României au făcut furori și la Gala Triatlonului Românesc.

Ariana Chiș este una dintre cele mai frumoase sportive din circuit și recunoaște că machiajul îi ia aproape la fel de mult cât o cursă de triatlon.

”Eu mă machiez. La evenimente durează destul de mult, în jur de o oră. Cu siguranță e mai greu un antrenament la triatlon decât machiajul și aranjatul părului” – Ariana Chiș, componentă a ștafetei mixte a României la triatlon.

Ea spune că și-a ales singură rochia și a făcut și o promisiune: dacă va cuceri titlul european anul viitor va purta tocuri la următoarea petrecere.

”Sincer m-am gândit foarte mult pentru alegerea rochiei, dar pot să zic că am ales-o destul de repede. Mi se pare că mi se potrivește negrul. Îmi place să port tocuri, dar am zis că nu vreau să fiu chiar atât de elegantă. Când voi lua titlul european, poate voi purta tocuri” – Ariana Chiș, triatlonistă România.

Delia Dudău, cea mai valoroasă triatlonistă junioară a României, spune că se simte la fel de bine și pe tocuri, și în adidași.

”Ambele fac parte din ceea ce port. Tocurile sunt mai mult pentru întâlniri formale și oficiale, iar adidașii pentru antrenamente și concursuri. Eu mă simt destul de confortabil, îmi place să-mi văd colegii, părinții și antrenorii într-o ținută mai formală. Mi se pare că e benefic să ne întâlnim toți într-o seară, măcar o dată pe an, să ne vedem să povestim, să împărtășim” – Delia Dudău, cea mai bună triatlonistă junioară a României.

Conform rezultatelor din 2022, ea a fost desemnată cea mai bună triatlonistă junioară.

”Sunt foarte mândră pentru premiul acordat și pentru rezultatele din acest an. Mă bucur că am reușit și că toată munca grea pe care am depus-o pe durata acestui an a fost răsplătită” – Delia Dudău, cea mai bună triatlonistă junioară a României.

Pentru că de Crăciun va avea câteva zile libere de la antrenament, Delia va putea face ceea ce a devenit deja o tradiție: să cânte colinde.

”Cred că de Sărbători avem una sau două zile de pauză. Cânt colinde, dar cu familia sau prietenii” – Delia Dudău, cea mai bună triatlonistă junioară a României.

Vlad Stoica, Moș Crăciun pentru cei patru copii ai săi

Tată a patru copii, Vlad Stoica va schimba în următoarea perioadă rolul de președinte al Federației Române de Triatlon cu cel de Moș Crăciun.

”Totdeauna am fost Moș Crăciun. Am patru copii… Nu am scăpat” – Vlad Stoica, președintele Federației Române de Triatlon.

Oficialul român știe deja ce va face în zilele acestea.

”Nu m-am pregătit absolut deloc de Crăciun. Nici măcar brad nu am cumpărat. Mă așteaptă copiii, mâine la prima oră trebuie să mă duc cu brad acasă, altfel cred că schimbă yala” – Vlad Stoica, președintele Federației Române de Triatlon.

Cea mai frumoasă amintire de Crăciun a șefului triatlonului românesc vine de acum doi ani, când le-a făcut o surpriză imensă copiilor.

”Acum doi ani le-am cumpărat prima pisică. Dimineața nu le-a venit să creadă, își frecau ochii, nu credeau că e adevărat. Noi le spusesem că nu le vom cumpăra niciodată o pisică” – Vlad Stoica, președintele Federației Române de Triatlon.

În ceea ce privește activitatea sportivă din țară, chiar în anul în care a împlinit 10 ani de existență, Federația Română de Triatlon a înregistrat cele mai mari succese.

”Pentru noi a fost cel mai bun an de până acum. Chiar în decembrie am împlinit 10 ani de existență a Federației și a culminat cu un an extraordinar, în care am organizat chiar patru Mondiale într-o săptămână” – Vlad Stoica, președintele Federației Române de Triatlon.

Iar speranțele sunt mari, în special cele legate de calificarea unor sportivi la Jocurile Olimpice de la Paris, de peste doi ani. Antoanela Manac, triatlonista noastră numărul 1, are chiar șanse foarte mari să atingă acest vis.

”Anto a reușit un loc 5 la o Cupă Mondială la Doha chiar în acest weekend și de aceea nu a putut fi alături de noi la gală. În schimb, punctele acumulate ne bucură foarte tare, pentru că e din nou eligibilă pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. De fapt, în acest moment pot să zic că avem șanse să fim la Paris” – Vlad Stoica, președintele Federației Române de Triatlon.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *