„Revelion 2023” organizat de Primăria Municipiului în centrul Râmnicului – cea mai distractivă modalitate de a intra în noul an!

338 0

În ultima zi a acestui an se va pune punct final la manifestările ce au animat Târgul „Decembrie Magic” din centrul Râmnicului cu spectacolul „Revelion 2023”. Pe 31 decembrie, de la ora 22.00, pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân va urca ansamblul „Ale & Friends” coordonat de prof. Camelia Clavac, ce va fi urmat, la ora 22.15, de show-ul susținut de Claudia Pătrășcanu & Band. La ora 23.05, râmnicenii ce vor alege să treacă în noul an în centrul orașului se vor încălzi pe ritmurile dance ale solistei Holy Molly – o prezență familiară a topurilor românești, dar și internaționale cu melodii precum „Plouă” (colaborare cu Tata Vlad), „Ménage À Trois” (cu proiectul muzical german Lizot) sau mai recentul „C’est la vie” (cu duo-ul franco-italian Shanguy). Anul 2023 va ajunge în Râmnic luminat feeric de un foc de artificii de 10 minute lansat din zona centrală, iar prima oră a primei zile a noului an va fi animată de mix-ul „Night Fever” cu DJ Tomitză.

Biroul de Presă

Articole asemănătoare

DIVITES BONITATEM

Postat de - 4 martie, 2020 0
FacebookTwitterIpocrizia oamenilor care se cred speciali şi au avantaje speciale, într-o lume cu memoria din mămăligă pelagroasă. E super groasă,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *