Luni, 30.01.2023, a avut loc la București, Palatul Parlamentului, Consiliul Național al partidului Forța Dreptei, care a avut ca obiectiv trasarea liniilor directoare pentru anul 2023 și, implicit, dezvoltarea partidului

211 0

Conducerea Forței Dreptei, prin Ludovic Orban – președinte, George Ionescu – deputat și secretar general, Violeta Alexandru – deputat și vicepreședinte, Adrian Oros – senator și vicepreședinte, Alexandru Kociș – deputat și șef departament IT, Antonel Tănase – deputat și trezorier, Ion Ștefan – deputat, Ionel Dancă – deputat și vicepreședinte, a stabilit țintele pentru anul 2023: 750.000 membri Forța Dreptei și 80% din localitățile României cu organizații ale partidului Forța Dreptei.
Din partea filialei Vâlcea a Forței Dreptei au participat: Traian Dobrinescu – președinte al filialei, Romeo Rădulescu – președinte al organizației municipiului Rm. Vâlcea, Alin Pavelescu – președinte al organizației municipiului Drăgășani și Mariana Nițu – trezorier și membru al Grupului de Inițiativă.
În zilele de 17, 18 și 19 februarie, va avea loc, la hotelul Mara din Sinaia, o întâlnire de lucru la care vor participa conducerea centrală a partidului și președinții filialelor din țară.

Articole asemănătoare

O afacere istorică

Postat de - 7 august, 2020 0
FacebookTwitterFamilia comunității europene a convenit asupra finanțării, printr-un împrumut comun, pentru a reface economiile.  A fost nevoie de un asemenea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *