Dublu Vernisaj

97 0

Vineri, 10 martie 2023, Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea,  îi invită pe toți iubitorii de artă la vernisarea a două expoziții de grup spectaculoase.

La ora 17ꓽ00, în Galeriile Cozia Pasaj, va avea loc inaugurarea expoziției „Reality 1.0 – Captured Reality”, concepută și curatoriată de artista Alexandra Ungureanu, cu concursul a 37 de invitați, membri ai Filialei Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România și ai altor filiale din țară.

Iar la ora 17ꓽ30, în Galeria Artex, va fi deschisă expoziția membrilor Filialei Alba a Uniunii Artiștilor Plastici din România, la a cărei organizare, pe lângă instituțiile deja enumerate, a contribuit în calitate de partener și Primăria Municipiului Alba-Iulia.

Cele două expoziții vor ramâne deschise publicului până în data de 5 aprilie 2023.

Articole asemănătoare

Postat de - 10 august, 2021 0
FacebookTwitterÎn luna august Teatrul Municipal „Ariel” în parteneriat cu Asociația „Ataraxia”, pe esplanada teatrului din Parcul Zăvoi, prezintă o serie…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *