Liceul Tehnologic de Turism din orașul Călimănești este gazda mobilității din cadrul Proiectului Erasmus + Virtual Production Factory, în perioada 27 – 31 martie 2023

694 0
La această mobilitate participă o echipă formată din 10 cadre didactice și 12 elevi din organizaţiile partenere: Coordonator I.C. PADRE ISAIA COLUMBRO Italy-Campania, Narva Soldino Gümnaasium Estonia, Kayabey Sehit Ferruh Kulaoglu Ortaokulu Turkey, KÜTAHYA GEDİZ ALTINKENT İLKOKULU Turkey.
Mobilitatea din România este coordonată de dna. prof. Silvia Ungureanu și din echipa României fac parte 9 elevi și cadre didactice din LTT Călimănești. Fiind prima mobilitate față în față, partenerii au ocazia să se cunoască și să interacționeze direct. Anul trecut s-au derulat încă două mobilități virtuale, în Italia și Turcia.
Prin temele abordate, programul Erasmus + VPF oferă participanților oportunități privind: dezvoltarea competențelor digitale, comunicarea într-o limbă străină, lucrul în echipă, colaborare și sensibilizare culturală.
Timp de o săptămână vom desfășura împreună activități în cadrul atelierelor și vizitelor culturale, având ocazia de a ne exprima propriile opinii/gânduri, de a descoperi obiceiuri și tradiții, dar și de a identifica elemente comune. În materialele pregătite, elevii noștri vor prezenta frumusețile României, orașul Călimănești și istoricul școlii noastre cu toate activitățile pe care le defășurăm și prin care am fost certificați școală ascociată UNESCO din aprilie 2022. Toate acestea vor favoriza elevilor conturarea unui profil de absolvent mult mai pregătit pentru piața forței de muncă.
Director LTT, prof. Negrea Titela-Violeta

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *