Vâlcea/ Activități de prevenire a corupției în cadrul acțiunii de informare

358 0

„TINERII VOR UN VIITOR SIGUR”

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea,  au desfășurat, în zilele de 27 și 28 martie 2023, în cadrul „Săptămânii Verzi”, la Liceul Tehnologic „Brătianu” din municipiul Drăgășani, activități de prevenire a corupției, la care au participat elevi și profesori, în cadrul proiectului educațional „TINERII VOR UN VIITOR SIGUR”, având drept scop transmiterea unor cunoștințe, formarea de atitudini și atașamente față de valori care să se traducă într-o lume viitoare a adulților responsabili, fără compromisuri, o lume în care integritatea să aibă natura firescului și nu a excepției.

Proiectul, care se va desfășura pe parcursul anului 2023, are la bază convenția de colaborare încheiată între DGA și această unitate de învățământ fiind propuse și desfășurarea altor activități, respectiv organizarea, în municipiul Drăgășani, unor ateliere de creație unde vor fi realizate materiale cu mesaje anticorupție. De asemenea, vor fi organizate și jocuri de rol cu tematică privind integritatea, cu participarea echipelor din cadrul Liceul Tehnologic „Brătianu” Drăgășani.

În context, reamintim faptul că Direcția Generală Anticorupție desfășoară, potrivit legii, activități de prevenire, descoperire și combatere a faptelor de corupție săvârșite de personalul Ministerului Afacerilor Interne și că persoanele care vor să sesizeze fapte de corupție săvârșite de personalul M.A.I. pot utiliza datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Vâlcea, care are sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 95, în incinta Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, telefoane – 0250.703260, precum și 0250.703263 (fax), e-mail – valcea.dga@mai.gov.ro, precum și Call-center-ul anticorupţie 0800.806.806, apelabil non-stop, în mod gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE VÂLCEA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *