Sărbătorile Pascale sunt un prilej de a crea amintiri emoționante alături de oameni frumoși.

358 0
Vi-i prezint pe Ștefan și Adriana.
💻💻💻Ștefan este un adolescent de 16 ani, elev la Liceul Forestier, din Râmnicu Vâlcea. În urmă cu aproape două luni, Ștefan a trăit una din cele mai mari provocări ale vieții, când prietenul lui a căzut în răul Olt. Ceea ce putea să se transforme într-o tragedie, a devenit o poveste cu final fericit pentru că Ștefan a avut atât prezență de spirit, cât și curaj. Până la sosirea echipajelor de pompieri, a făcut tot ce a putut pentru a-și salva prietenul. Mulțumim Ștefan, pentru lecția pe care ne-ai oferit-o!
📱📱📱Adriana Florentina are 13 ani și este elevă în clasa a VI a la Liceul Preda Buzescu din Berbești. Materiile ei preferate sunt matematica, fizica, dar mai ales geografia.
A participat la Olimpiada de Geografie, faza județeană, după ce a luat locul I la faza locală din Berbești.
Devotamentul și modestia lui Ștefan, perseverența și dedicarea Adrianei m-au determinat ca împreună cu Organizația Femeilor Liberale Vâlcea, Mihaela Andreianu – Pagină profesională și #NarcisaStan să grăbim sosirea iepurașului de Paște, care le-a aflat dorințele.
Le urez sărbători luminate și liniștite, alături de familie, iar vouă, prieteni, Sărbătorile Pascale să vă aducă speranță, liniște și bunăstare!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *