DESCOPERĂ LUMEA ȘI VIZITEAZĂ BARCELONA, CU MAGAZINELE DIANA!

404 0

Pe 4 septembrie, lansăm în rețeaua Magazine DIANA campania “Călător în Lumea Minunată”, o nouă aventură captivantă, în care, sticker cu sticker, cei mici, dar și călătorii și colecționarii pasionați vor descoperi uluitoare minuni ale naturii și creații celebre ale civilizațiilor umane.

Albumul de colecție promite să fie o călătorie plină de surprize pe toate continentele, dezvăluind informații interesante și curiozități despre peisaje, forme de relief, creații arhitecturale și inginerești ale umanității, diverse și impresionante.

Pentru a face experiența și mai palpitantă, albumul conține și un  joc – o provocare distractivă pentru familie și prieteni, mici și mari.

 

Până pe 26 noiembrie 2023, clienții Magazinelor DIANA primesc pentru cumpărături de peste 50 de lei un plic cu stickere și plicuri suplimentare la achiziții de produse partener. 

Pasionații de călătorii și cunoaștere care completează integral albumul “Călător în Lumea Minunată” se pot înscrie în tombola campaniei pe www.magazinediana.ro/lumeaminunata și au șansa să câștige zeci de premii utile pentru următoarele lor călătorii sau MARELE PREMIU, o excursie pentru 3 persoane la Barcelona.

Detalii despre Campanie, înscriere și Regulamentul acesteia sunt disponibile în Magazinele DIANA și pe www.magazinediana.ro.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *