Astăzi, am avut plăcerea de a fi prezent printre oamenii din două zone frumoase ale judeţului nostru cu ocazia unor evenimente culturale deosebite: Festivalul Folcloric „La Izvorul Dorului” de la #Băbeni şi Ziua Comunei #Goleşti

461 0
ℹ️ Astăzi, am avut plăcerea de a fi prezent printre oamenii din două zone frumoase ale judeţului nostru cu ocazia unor evenimente culturale deosebite: Festivalul Folcloric „La Izvorul Dorului” de la #Băbeni şi Ziua Comunei #Goleşti.
ℹ️ Festivalul Folcloric „La Izvorul Dorului” de la Băbeni, a fost o adevărată explozie de culori, sunete și tradiții. Artiști locali și interpreți talentați au făcut spectacol cu dansuri și cântece care au adus în prim-plan moștenirea culturală şi bogăţia obiceiurilor străvechi. Scopul festivalului a fost acela de a celebra moștenirea culturală și să reînvie tradițiile istorice.
ℹ️ Cea de-a V-a ediţie a „Zilei Comunei Goleşti” a fost un moment special ce a adus împreună locuitorii din Golești și din satele învecinate pentru a celebra frumusețea și tradițiile acestui colț de țară. Atmosfera de aici a fost una încărcată de tradiție, oameni deosebiți și multă voie bună. Cu toții avem nevoie din când în când de astfel de lucruri, pentru a nu ne detașa de origini şi pentru a nu uita ce ne face atât de speciali ca popor.
🙏 Pe această cale țin să le mulțumesc ambelor gazde, care m-au primit cu multă căldură, ca de fiecare dată. Să ne revedem cât mai curând, la fel de plini de voie bună și cu mai multe motive de bucurie și sărbătoare!💛💙

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *