Lăcrămioara Perijoc și Claudia Nechita și-au făcut identice!  

351 0

Realizarea ultimului tatuaj al celor mai bune pugiliste din România a durat 3 ore și reprezintă pasiunea lor pentru cărți, cunoaștere și conectarea cu Universul. Visul cel mai mare al celor două sportive este ca la anul să se întoarcă cu medalii de la Jocurile Olimpice de la Paris.   

Lăcrămioara Perijoc și Claudia Nechita sunt pasionate nu doar de cărți ci și de tatuaje. Cele două pugiliste au 7 tatuaje la fel! Ultimul pe care și l-au făcut a durat câteva ore.

„Am stat 3 ore, dar a meritat. Reprezintă pasiunea mea pentru cărți, cunoașterea care îți deschide mintea, iar apoi te conectează cu universul. Am căutat demult să pun lucrurile într-o balanță în așa fel încât pasiunile noastre să se unească și să iasă un tatuaj perfect” -Lăcrămioara Perijoc, componentă a lotului național de box al României.  

„Nouă ne place foarte mult cititul și asta ne-a deschis foarte mult mintea, ne-a lărgit foarte mult orizonturile.  Vedem altfel lumea, vedem altfel Universul” – Claudia Nechita, componentă a lotului național de box al României.   

Următorul tatuaj, Paris 2024  

Calificată la Jocurile Olimpice de la Paris de la anul, Lăcrămioara Perijoc știe și care va fi următorul ei tatuaj.

„Paris 2024, pe acesta mi-l doresc aș fi vrut să mi-l fac azi dar nu am avut timp dar o să mi-l fac” -Lăcrămioara Perijoc, componentă a lotului național de box al României.

După ce în urmă cu 2 ani a fost în premieră la Olimpiada de la Tokyo, Claudia trage tare ca în 2024 să fie alături de Lăcrămioara la Paris. Primul turneul de calificare îl va avea, la anul în februarie, în Italia.

 „Îmi doresc sa fiu sănătoasă, să mă calific și apoi să iau o medalie. Dacă prima dată nu a fost să fie cu medalie pentru mine, de această dată sper și îmi doresc din tot sufletul să câștig o medalie” – Claudia Nechita, componentă a lotului național de box al României.   

Și Lăcrămioara are aceeași dorință!

„Ar fi visul nostru comun împlinit. Ne-am propus  de acum câțiva ani să fim împreună la JO ”-Lăcrămioara Perijoc, componentă a lotului național de box al României.

Lăcrămioara  a prins biletul de Paris la Jocurile Europene din iunie 

Lăcrămioara Perijoc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris la finalul lunii iunie, la Cracovia, acolo unde au avut loc Jocurile Europene.

Pugilista a câștigat medalia de argint la categoria 54 de kilograme și a obținut astfel  biletul pentru Paris 2024.

„Pentru mine acum Parisul se vede foarte frumos. Am o liniște sufletească pentru că sunt calificată, dar pot spune că e o altfel de presiune pe care o simt. Nu îți dorești să ajungi la JO  și să fi doar prezent, vrei și o medalie cât mai strălucitoare. Și dacă până la calificări am avut parte de o muncă extraordinară, foarte multe situații prin care am trecut, sunt sigură că în acest an până la jocuri vor fi și mai multe și munca va fi și mai grea. Această calificare pentru mine a meritat toate sacrificiile și toată munca aia grea pe care am depus-o în tot parcursul acesta de sportiv” –– Lăcrămioara Perijoc, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Paris la box,  categoria 54 kilograme.  

Dacă va ajunge la Jocurile Olimpice de la Paris, pentru Claudia Nechita aceasta ar fi a doua Olimpiadă din carieră, după cea de la Tokyo.

„Voi avea două turnee de calificare, primul la începutul lunii februarie și al doilea în mai. Eu vreau să mă calific din prima. Trag tare, deja am început pregătirea, vreau să o iau pas cu pas și în februarie să mă întorc din Italia calificată” – Claudia Nechita, componentă a lotului național de box al României. 

 Claudia Nechita boxează la categoria 57 kilograme, iar Lăcrămioara Perijoc la 54. Cele mai bune pugiliste din România sunt pregătite de ani buni de Adrian și Mihaela Lăcătuș.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *