Vernisaj Muzeul de Artă 19.09.2023

396 0

Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu”, în parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România anunță inaugurarea în data de marți, 19 septembrie 2023, la ora 14ꓽ00, în curtea interioară a Muzeului de Artă „Casa Simian” a expoziției de artă vizuală „3 (TREI)”.

Curatoriată de Gheorghe Dican și urmând a fi prezentată de criticul de artă Gabriela Popescu, expoziția reunește lucrări ale Cristinei Mărtoiu, Mălinei-Elena Turmacu și Ștefaniei Prujoiu, tinere artiste cu stiluri și preocupări artistice foarte diferite, dar aflate toate trei la început de carieră. Pregătindu-se toate să devină artiști profesioniști, ele au mai expus în ultimii ani, ca invitați, în cadrul expozițiilor de grup ale Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România.

Însă acum s-au decis să pornească împreună, într-o formulă mai restrânsă, pe calea afirmării profesionale. Succes deci și la multe expoziții de acum înainte, fetelor!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *