Vernisaj Muzeul de Artă 19.09.2023

442 0

Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu”, în parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România anunță inaugurarea în data de marți, 19 septembrie 2023, la ora 14ꓽ00, în curtea interioară a Muzeului de Artă „Casa Simian” a expoziției de artă vizuală „3 (TREI)”.

Curatoriată de Gheorghe Dican și urmând a fi prezentată de criticul de artă Gabriela Popescu, expoziția reunește lucrări ale Cristinei Mărtoiu, Mălinei-Elena Turmacu și Ștefaniei Prujoiu, tinere artiste cu stiluri și preocupări artistice foarte diferite, dar aflate toate trei la început de carieră. Pregătindu-se toate să devină artiști profesioniști, ele au mai expus în ultimii ani, ca invitați, în cadrul expozițiilor de grup ale Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România.

Însă acum s-au decis să pornească împreună, într-o formulă mai restrânsă, pe calea afirmării profesionale. Succes deci și la multe expoziții de acum înainte, fetelor!

Articole asemănătoare

Expoziție A.RTSIMPTOMATIC

Postat de - 17 iunie, 2020 0
FacebookTwitterAm vizitat cu plăcere și expoziția de artă conceptuală ,,A.rtsimptomatic,” a tinerei artiste Alexandra Ungureanu,  o nouă membră a filialei…

Serbarea guvernamentală

Postat de - 2 septembrie, 2020 0
FacebookTwitterSerbarea guvernamentală care s-a ţinut la descoperirea statuei lui Ştefan V cel Mare (1456-1504) a dat ocazie la oarecari estravaganţe…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *