Let’s Do It, România!

243 0

Într-o lume în care mediul înconjurător devine tot mai fragil, jandarmii din Vâlcea, alături de voluntari și alte instituții locale, s-au alăturat inițiativei „Let’s Do It România”, contribuind la lupta pentru un mediu mai curat.

În acest weekend, în cadrul evenimentului „Ziua de Curățenie Națională 2023”, jandarmii vâlceni au fost prezenți și au participat la o acțiune de ecologizare, contribuind astfel astfel la menținerea curățeniei în municipiul nostru și în întreaga țară.

Această campanie, realizată prin implicarea voluntarilor, a avut un impact semnificativ la nivel național, colectând o cantitate impresionantă de deșeuri într-o singură zi.

Prin această activitate, ne dorim să promovăm responsabilitatea față de natură, gestionarea corespunzătoare a deșeurilor și să oferim un exemplu pozitiv pentru generațiile tinere.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

De sărbători, târg de artă

Postat de - 2 decembrie, 2021 0
FacebookTwitterConsiliul Județean Vâlcea, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea organizează în seara zilei de 2 Decembrie expoziția…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *