APAVIL S.A. ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

271 0

În vederea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apa potabilă, provocată de Alimate SRL –București la conducta de transport apă potabilă OL/PREMO Dn 600 mm existentă în Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian, în fața Colegiului General Magheru, în data de 06.10.2023, începand cu  orele 1300 și până la finalizare, se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Calea lui Traian – tronson cuprins de la intrarea Sudului până la strada Depozitelor (ambele sensuri de mers), blocurile 1 și 2 Vilmar, PT 12 Magheru, imobile, strada Iacob Simian, strada Schitului – parțial, strada Drumul Gării (Gândăcești), strada Buridava, strada Stolniceni – partea stângă de mers și strada Depozitelor – interseția cu calea ferată până la intersecția cu Copăcelu – Ghioceilor. În cazul în care perioada necesară executării lucrărilor de remediere se va prelungi și cantitatea de apă acumulată în rezervorul Copăcelu nu va fi suficientă, este posibil ca ulterior să fie afectate și zonele: orașul Ocnele Mari – zone înalte, Copăcelu – Căzănești și comuna Mihăești – satele Bârsești, Buleta și Negreni, Mihăești .

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (tel. 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre.”

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

COMPARTIMENT COMUNICARE, MASS – MEDIA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *