Vâlcea: Conferința Partidului Social Democrat

442 0
Conferința județeană a Partidului Social Democrat s-a desfășurat zilele trecute în prezența președintelui național și prim-ministru al României, Marcel Ciolacu. L-au însoțit secretarul general Paul Stănescu și liderii social-democraților din Oltenia, ca invitați. Tot printre invitați, a participat și primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău. Amfitrion, Constantin Rădulescu, președintele în funcție al organizației județene a Partidului Social Democrat împreună, evident, cu cele câteva sute de primari vâlceni ai partidului nostru, consilieri locali, consilieri județeni și, desigur, parlamentari.
Obiectivul principal al acestui mare eveniment: alegerile județene pentru conducerea social-democraților vâlceni în perioada următoare și în confruntările electorale care vin.
Conferința județeană a Partidului Social Democrat din județul Vâlcea l-a ales ca președinte pe Constantin Rădulescu, ale cărui realizări politice și administrative sunt atât de cunoscute printre vâlceni. M-am bucurat eu însumi de votul colegilor mei în una dintre pozițiile de vicepreședinte al organizației județene.
Sunt parlamentar de peste șase ani și știu că activitatea mea legislativă a atras atenția colegilor și prietenilor mei politici. Le mulțumesc cu acest prilej pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și la desemnarea mea pe listele alegerilor generale din trecut și la susținerea directă, prin vot, pentru funcția de vicepreședinte județean.
Au fost multe momente emoționante și multe momente interesante în cursul Conferinței vâlcene a Partidului Social Democrat. Popularitatea președintelui național, Marcel Ciolacu, printre vâlceni a produs multe momente emoționante (vezi foto). Unul dintre acestea l-a avut în centru și pe Mircia Gutău, invitat de Marcel Ciolacu de la pupitrul conferinței să candideze la alegerile viitoare din partea Partidului Social Democrat. Un altul a fost momentul confirmării lui Constantin Rădulescu în funcția de președinte județean al social-democraților vâlceni și a echipei sale, din care fac parte și eu.
Dincolo de caracterul festiv al unui asemenea eveniment, se poate vedea cu ochiul liber forța organizatorică și încrederea participanților în victoriile electorale europene, locale, județene și naționale de anul viitor.

Articole asemănătoare

Politica momentului.

Postat de - 13 septembrie, 2022 0
FacebookTwitter Temele principale ale politicii social-democrate în perioada care urmează sunt bugetul național și pachetul social pentru anul viitor. Efortul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *