Pace vouă, nonconformiștilor! (2)

364 0

Vă transmit vouă (nonconformiștilor), numai gânduri bune, dar este enervant când observ pe căile de comunicare că îl ”atacați” pe primarul Gutău pentru motive simple, că plantează flori în orașul nostru pentru a câștiga voturi la viitoarele alegeri.

Și voi sunteți de acord, că administrația Gutău a progresat Râmnicul pe toate liniile, începând cu toaletarea cartierelor, dar mai ales infrastructura și optimizarea traficului auto pe rutele principale ale orașului și nu numai.

Cartierul Ostroveni, atât de blamat cu mențiunea ”exclus Ostroveni”, de cei ce doreau să achiziționeze imobile, a devenit un cartier civilizat și solicitat ca zonă, tocmai datorită măsurilor luate de administrația Gutău. Sper că vă place bulevardul Dem Rădulescu, nu?

Dacă ne referim la Calea lui Traian, cu sensurile giratorii, care fluidizează circulația și optimizează viteza de traversare a municipiului, transportul în comun și reamenajarea spațiilor verzi din fața blocurilor, schimbarea gardurilor vii cu arbuști pereni și întreaga gamă de lucrări, se observă foarte clar mulțumirea cetățenilor, precum și motivul pentru care este votat.

Observați și dumneavoastră (nonconformiștilor), că este o artă să creezi un oraș civilizat.

Trebuie să recunoașteți, că Râmnicul arată frumos, atragător pentru turiști, seducător pentru seniorii, care își doresc și își procură locuințe în municipiul nostru. Dar, nu numai seniorii, ci și tinerii din zonele vecine. De altfel, sugerez administrației să dea publicității o statistică cu proprietarii din alte zone, care plătesc taxe și impozite pentru imobilele achiziționate în municipiul nostru. (Va urma)

Ec. Ion Stana

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *