Fotbalul românesc și o mare calificare

364 0
Ești mare atunci când participi la marile competiții de pe acest pământ. Una dintre marile confruntări sportive este Campionatul european de fotbal din 2024. Echipa noastră de fotbal a jucat seara trecută un meci pe care l-a câștigat și s-a înscris deja, ca urmare a acestui rezultat, pe panoul țărilor calificate la competiția finală de anul viitor.
Meciurile Euro 2024 se vor juca în Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie 2024. România este deja una dintre cele 24 de echipe care vor evolua la acest turneu, a cărui țintă este cupa continentală, pusă în joc de UEFA.
Zilele acestea se încheie seria meciurilor de calificare la turneul final. În calificări s-au înscris 53 de echipe. România nu a pierdut niciuna dintre partidele pe care le-a jucat în grupa sa de calificare și acest fapt ne dă speranțe pentru meciurile pe care le va juca în compania puternicelor echipe de pe continent, la turneul final. Sunt unul dintre marii admiratori ai sportivilor români și ai specialiștilor care muncesc în cluburile sportive din România. Ca deputat, am inițiat mai multe modificări legislative care să îmbunătățească statutul sportivilor și al antrenorilor și să prețuiască efortul lor de a aduce medalii continentale și mondiale țării pe care o iubim.
Mulțumesc echipei de fotbal a României, jucătorilor și antrenorilor, stafului tehnic și Federației Române de Fotbal pentru acest prilej de bucurie națională pe care ni-l oferă prin calificarea echipei la Euro 2024!
Să ne bucurăm împreună de această victorie a calificării și să sperăm, ca întotdeauna, la mai mult.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *