Necrolog

238 0

S-a stins Doru Moțoc, unul dintre marile nume ale Literaturii Române, dramaturg, regizor, scriitor care ne-a lăsat o zestre artistică ce va face pe veci parte din substanța culturii vâlcene și a celei naționale. O prezență discretă, dar fermă, un observator atent a ceea ce se întâmpla în jurul său, Doru Moțoc și-a pus amprenta pe vremurile pe care le-a trăit și pe locurile care au fost norocoase să-i fie casă. Cetățean de Onoare al Municipiului din 2007, Doru Moțoc a făcut cunoscut la nivel național cultura locală, fiind un ambasador onest și devotat al Râmnicului și al Vâlcii.

Drum lin printre astre, Maestre, și îți mulțumim pentru toată bogăția artistică pe care ne-ai oferit-o! Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei îndurerate!

Mircia Gutău,

Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea

 


Necrolog

A plecat dintre noi Adrian Ciocănău, arhitectul care, prin viziunile sale, a stat la baza ridicării unor imobile devenite reprezentative pentru Râmnicu Vâlcea sau a creionării unor spații publice ce au intrat în cotidianul fiecărui râmnicean. Un profesionist activ nu doar în domeniul său de pregătire, ci și în viața comunității prin intermediului Clubului Rotary sau a altor demersuri individuale, arhitectul Adrian Ciocănău s-a identificat cu definiția unui adevărat Cetățean: constructor, observator și critic a ceea ce îi era contemporan. Comunitatea locală este, de astăzi, mai săracă, dar moștenirea profesională a lui Adrian Ciocănău va marca pentru totdeauna peisajul citadin local.

Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei îndurerate!

Mircia Gutău,

Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea

Articole asemănătoare

Precizări

Postat de - 21 mai, 2021 0
FacebookTwitterCa urmare a unor interpretări lansate în spaţiul public în urma sancţiunilor acordate după controlul efectuat de Garda Naţională de…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *