Vești bune pentru românii care nu au repartitoare montate!

250 0
📍Persoanele cu venituri mici vor primi bani de la stat pentru dotarea locuințelor cu repartitoare, iar termenul pentru montarea lor se va amâna cu un an.
📍În 2024, persoanele și familiile cu venituri până în 2000 lei pe membru vor putea primi de la stat o subvenție de până la 750 lei, bani destinați pentru achiziționarea și montarea de repartitoare de căldură în apartamentele racordate la sistemul paușal. În plus, este prevăzută și amânarea termenului actual pentru dotarea apartamentelor cu repartitoare și contoare de apă caldă cu un an, până la 31 decembrie 2024.
✔️În actualul context, accentuarea crizei energetice afectează în mod semnificativ cetățenii vulnerabili, sporind riscul de sărăcie energetică și având un impact semnificativ asupra calității vieții. Pentru a contracara această situație, astăzi am adoptat aceste măsuri care să ofere sprijin populației vulnerabile.
📍Cei care doresc să consulte proiectul o pot face pe link-ul de mai jos, cu mențiunea că votul final va fi acordat la Camera Deputaților:
👇👇👇

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *