Cofetăriile Delice: Arome tradiționale și cozonaci de Crăciun ca la mama acasă!

384 0

COMUNICART DE PRESĂ

 Cozonaci la un click distanță, comandă online și în București!

 București, decembrie 2023: Mult a fost, puțin a mai rămas până la Crăciun, iar pentru aceste sărbători, cofetăriile au pregătit diferite bunătăți cu care ne pot îndulci. La fel ca în fiecare an vedeta este cozonacul. Pufos, aromat și cu multă umplutură așteaptă să uimească și să satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși oaspeți.

În această lună, conform cofetarilor prahoveni, cei mai „vânați” cozonaci vor fi cei realizați după rețete tradiționale românești:

Foarte căutați rămân cozonacii cu nucă, cacao și stafide sau cei cu rahat ori mac. Aceștia reușesc să amintească de copilăria de odinioară și de rețetele bunicilor.”, a declarat Vladimir Dascălu, reprezentat cofetăriile Delice.

Rețetele tradiționale rămân în top, iar gustul „de acasă” este trendul invincibil, însă pentru cei care își doresc și altceva, Delice a pregătit sortimente speciale: cozonac cu fistic și zmeură sau cu portocală confiată și ciocolată.

Inclusiv cele mai pricepute gospodine în bucătărie trec pragul cofetăriilor Delice pentru a alege un cozonac pufos care se rupe fâșii. Acestea este incredibil de gustos, are o textură aerată, iar aroma îi va cuceri pe toți de la masă.

De la frământare cu drag, la ingredientele provenite de la producători locali, la ciocolata importată direct din Belgia sau pasta de fistic Siciliana din Italia, până la rumenirea perfectă în cuptor, fiecare cozonac Delice este o poveste de Crăciun.

Prețuri accesibile pentru toată lumea

Chiar dacă în ultima perioadă prețurile au crescut, Delice oferă prețuri avantajoase. Prețul unui kilogram de cozonac începe de la 60 de lei.

Cozonacul este unul dintre cele mai apreciate produse tradiționale românești. La Delice este realizat după rețete consacrate din străbuni, fiind o adevărată încântare pentru simțuri. De aceea, ne dorim ca produsul nostru să ajungă pe masă cât mai multor prahoveni și nu numai”, ne-a spus Vladimir Dascălu.

Comenzile se plasează cu minim o zi înainte, iar transportul este contra cost în afara județului Prahova. Livrările se fac doar în cazul evenimentelor pentru comenzi peste 1000 de lei. Produsele sunt livrate în condiții optime, cu mașini frigorifice, respectând toate normele de igienă și siguranță alimentară.

În momentul de față, Cofetăria Delice are şase puncte de vânzare – unul în Bușteni, două în Câmpina, unde este și laboratorul de producție, și trei în Ploiești.

Articole asemănătoare

Ziua Mondială a Poeziei

Postat de - 18 martie, 2022 0
FacebookTwitterBiblioteca Oreșenească Bălcești Biblioteca Publică Locală Pietrari   „Poezia este o fereastră spre diversitatea uluitoare a omenirii”(Irina Bokova). În fiecare…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *