FJT Vâlcea achită integral datoria istorică la ANAF

426 0

Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea, prin noul Consiliu de Conducere, după doar o lună jumătate de mandat, anunță cu bucurie că a fost achitată integral datoria către ANAF Vâlcea printr-o infuzie de 53.000 euro. Este vorba de o datorie cumulată de fosta conducere reprezentată de Udrescu Ovidiu care pe parcursul a aproape 20 de ani de mandat a reușit trista performanță de a îngropa FJT Vâlcea în datorii de foarte multe zeci de mii de euro.

”Am fost întrebat cum am reușit acest lucru într-un termen atât descurt. Ceea ce pot spune este un singur lucru: am o misiune de îndeplinit la Casa Tineretului iar atunci când prietenii își acordă un sprijin frățesc, totul devine firesc. Este un prim pas important în salvarea întregului patrimoniu al Casei Tineretului și este adevărat că lucrurile nu se încheie aici ci continuăm demersurile de achitare a tuturor datoriilor istorice și menționez faptul că, în paralel, am început și etapa de dezvoltare a fundației atât prin acțiuni administrative în colaborare cu Primăria Municpiului Rm. Vâlcea cât și prin acțiuni dedicate tineretului prin fondarea în urmă cu două săptămâni a Centrului de Tineret și Leadership Vâlcea precum și a Youth Forum Vâlcea. În acest sens pot menționa faptul că s-a semnat acordul cu Consiliului Județean Vâlcea în privința organizării unei părți importamte a Centrului Cultural pentru Tineret Vâlcea în Casa Tineretului, acest lucru însemnând amenajarea unui nou spațiu extins dedicat atât unei noi biblioteci moderne dedicate tinerilor vâlceni cât și renovarea amfiteatrului care va redeveni teatrul de vară pentru tineret. Toate acestea se vor alătura spațiului dedicat amenajării viitoarei săli de teatru și a galeriei de artă pentru tineret care va fi conceptualizată în colaborare cu domnul profesor Adrian Luță. În proxima perioadă vom anunța oficial persoanele alături de care înființăm un hub de robotică în colaboare cu grupul de inițiativă Project Apollo, a unui hub de astronomie în colaborare cu Astro Club Vâlcea  precum și a unui hub dezvoltat în colaborare cu Institutul de Criogenie și Separări Izotopice Vâlcea. Am în pregătire un nou proiect dorit de tinerii vâlceni, dedicat spațiului de book-debate, cu denumirea ”Delia`s Book Nook”.

Întregul demers pe care îl desfășor la FJT Vâlcea nu reprezintă o promisiune pe care să o fi făcut cuiva ci o asumare în spirit de leadership în fața tinerilor vâlceni.”

 

Președinte

Prof. Predescu Cătălin

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *