ŞTIRILE OK DRĂGĂŞANI 08.01.2024

1546 0
– O elevă a şcolii Tudor Vladimirescu din Drăgășani, Rămureanu Maria, va reprezenta România la campionatul şcolar mondial de şah. Transmitem felicitările noastre și mult succes!
– Pentru prima dată în istoria lor, locuințele ANL au început să fie intabulate de către Primăria Drăgășani, în urma demersurilor susținute făcute de consilierul local Marian Roșca, inclusiv la Prefectura Vâlcea. Cu toate acestea, din cele două blocuri ANL existente în municipiul Drăgășani, în mod inexplicabil, intabularea locuințelor ANL a început cu blocul construit mai recent, din zona magazinului Profi, în detrimentul celor construite cu mai mulți ani în urmă, în zona străzii Melodiilor. În urma intabulării, locuințele ANL vor putea fi achiziționate de chiriași, dar, din păcate, procesul de intabulare merge foarte greu, anevoios.
– Lucrările de reabilitare a farmaciei Spitalului Municipal Drăgășani, primele de acest fel de la construirea acesteia în urmă cu zeci de ani, se apropie de final, acestea fiind demarate la sesizarea și solicitarea consilierului local Marian Roșca.
– Clădirea fostei maternități din Municipiul Drăgășani continuă să rămână într-o stare avansată de degradare, sub privirile nepăsătoare ale autorităților locale. Consilierul local Marian Roșca a solicitat în repetate rânduri preluarea şi renovarea acestei clădiri cu scopul de a i se da o utilitate publică.
– În timp ce cetățenii din Municipiul Drăgășani suferă de mulți ani din cauza faptului că la robinet nu beneficiază de apă potabilă, Primăria Drăgășani tocmai a achiziționat din bani publici apă purificată pentru 12 luni, în valoare de peste 2100 euro.
– Adevărat sau fals? Conform declarației de avere, primarul municipiului Drăgășani, Cristian Nedelcu, a încasat în anul 2022 o indemnizație lunară netă de 9886 Lei.
– Dacă aveți informații care pot deveni o știre, ne puteți contacta pe UAȚAP la numărul 0770709351
sursa: https://www.facebook.com/StirileOkDragasani

Articole asemănătoare

Drăgășani

Postat de - 25 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterDrăgășani este un municipiu în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitățile componente Drăgășani (reședința), Valea Caselor, Zărneni și Zlătărei.…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *