ŞTIRILE OK DRĂGĂŞANI 19.01.2024

1586 0
1. În perioada 27 – 28 Ianuarie 2024, oamenii din Drăgășani vor putea beneficia de serviciile terapeutului Cosmin Adrian, care va fi prezent în Drăgășani pentru a oferi diverse terapii persoanelor care au nevoie.
Experiența acestui terapeut este vastă, cu rezultate remarcabile, deține locul 3 în lume la masaj și a fost medaliat cu aur în Singapore. Puteți vedea mai multe exemple pe pagina de Facebook a acestuia Cosmin Adrian Terapeut https://www.facebook.com/profile.php?id=100028554153186
Pentru detalii şi programări, puteţi suna la numărul de telefon 0765317550.
2. Proiectul Bugetului Municipiului Drăgășani pentru anul 2024 se află în transparenţă decizională, cetăţenii interesaţi putând formula propuneri, observaţii sau contestaţii.
Asociaţia OK Drăgășani, prin preşedintele acesteia, Marian Roşca, a solicitat primarului Municipiului Drăgășani să organizeze o dezbatere publică pentru a discuta pe marginea Proiectului de Buget.
Aşteptăm informaţii despre data, locul şi ora la care se va organiza această dezbatere publică.
3. Următoarea şedinţă a Consiliului Local al Municipiului Drăgășani va avea loc în data de 23 Ianuarie 2024, începând cu ora 10:00, în sala Bibliotecii Municipale din clădirea Primăriei. Printre proiectele propuse spre aprobare se află şi noua Organigramă şi statele de funcţii ale Primăriei Municipiului Drăgășani, şi reorganizarea unor comisii de specialitate ale Consiliului Local. Orice cetăţean interesat are dreptul să participe la şedinţele Consiliului Local.
4. Dezamăgit de ceea ce se întâmplă la APAVIL, societatea care administrează furnizarea de apă şi servicii de canalizare pentru municipiul Drăgășani, directorul APAVIL Drăgășani şi-a dat demisia.
5. Organizaţia Aur Drăgășani, a realizat în perioada 13 – 16 Ianuarie un sondaj de opinie, pe internet, pentru posibilii candidaţi la Primăria Drăgășani. În urma rezultatelor sondajului, primele trei locuri au fost ocupate de Nicolae Mîndrescu cu Aur 35%, Marian Roşca Independent 23% şi Costinel Stoica cu PNL 18%. Unii cetăţeni au spus că sondajul a avut marjă de eroare semnificativă.
sursa: https://www.facebook.com/StirileOkDragasani

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *