Lansare podcast “Start to Finisher” – powered by Raiffeisen Bank România

202 0

RunInBucharest anunță lansarea produsului media “Start to Finisher”, care va fi disponibil începând 1 februarie, pe canalul YouTube RuInBucharest (https://www.youtube.com/@RunInBucharest). Ulterior, înregistrarea va fi disponibilă și în format audio, pe platformele Spotify și Google Podcasts.

Podcastul este sprijinit de către Raiffeisen Bank România și are misiunea de a aduce îndrumare și un plus de inspirație și motivație acelor care vor să-și atingă propriile obiective de alergare.  Cu un format dinamic, de tip interviu în mișcare, sezonul inaugural al podcastului va avea 12 episoade. Invitații – oameni din comunitatea de alergare – vor oferi tehnici și perspective valoroase despre acest sport din ce în ce mai popular.

”De mai bine de 10 ani, suntem parteneri ai Bucharest MARATHON, o competiție deja de tradiție, alături de care împărtășim multe valori comune. Ne bucurăm să ne alăturăm unei noi inițiative în direcția stilului de viață sănătos, printr-un podcast care se anunță pe cât de dinamic, pe atât de antrenant” – Laura Mihăilă, Director de Marketing, Comunicare & CX, Raiffeisen Bank România.

“Start to Finisher” aduce în discuție atât teme curente, specifice alergării, cât și teme mai puțin discutate (unele aproape tabu), dar cu impact direct asupra sănătății fizice și mintale și a performanțelor sportive. Din această perspectivă, formatul este o premieră în România și, sperăm, va contribui la creșterea gradului de conștientizare a importanței educației și pregătirii premergătoare unui antrenament sau cursă de anduranță” – Valeria Răcilă van Groningen, Președinte, RunInBucharest.

Gazdele podcastului sunt Raluca Kișescu, Creative Business Strategist, cu o experiență de 16 ani în mediul corporatist, autor publicat și maratonist amator, alături de Alexandru Corneschi, alergător profesionist, primul român câștigător al Maratonului București.

Invitatul primului episod este Adrian Nartea, actor, om de televiziune și alergător, într-o discuție despre alergare ca formă de vindecare și claritate mintală.

 

Despre Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, cu capitalizare și lichiditate solide, activează pe piața bancară din România deservind peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.900 de angajați în 285 de unități, 1.126 ATM&MFM și peste 28.900 POS-uri.

De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susține mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienților. Având ca principiu fundamental responsabilitatea, contribuim la dezvoltarea societății prin finanțarea economiei reale și sustenabile. Totodată suntem implicați în comunitate, prin susținerea a 5 piloni de dezvoltare: educație, ecologie urbană, sport ca stil de viață sănătos, inovație, și, nu în ultimul rând, artă și cultură.

Din 2023, Raiffeisen Bank propune o nouă abordare și perspectivă asupra serviciilor bancare, prin lansarea Banking 1:1″, o modalitate interactivă de a crea un plan financiar personalizat pentru clienții noștri, folosind aplicația Smart Finance, dezvoltată local, de echipa din România. www.raiffeisen.ro

 

Despre RunInBucharest

RunInBucharest este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găduiesc anual astfel de competiții. Toate competițiile #RunInBucharest sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor) și World Athletics (Federația Internațională de Atletism). RunInBucharest a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare cu o cauză socială, umanitară sau ecologică, iar în prezent sunt peste 30 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de peste 100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate. RunInBucharest a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în România – www.voluntarinsport.ro. Site-urile oficiale ale RunInBucharest sunt: www.bucuresti21km.ro, www.bucharest10km.ro www.bucharest-marathon.com, www.voluntarinsport.ro , www.runinbucharest.com

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *