Restaurant la standarde moderne la SJU Vâlcea

261 0

Ca urmare a parcurgerii procedurilor de licitație și a execuției lucrărilor, luni, la SJU Vâlcea, a fost inaugurată o unitate de alimentație publică destinată, pe de o parte, personalului sanitar, pacienților din spital, dar și persoanelor din afară.

Este vorba despre un restaurant la standarde moderne, un spațiu pe care Consiliul Județean l-a gândit să fie amenajat așa cum există în clinicile de prestigiu din România. Proiectul este făcut în colaborare cu Spitalul Județean Vâlcea și cu firma Antares, prin managerul general Dan Becșenescu, present la inaugurare.

Noul spațiu este compartimentat astfel încât să deservească celor două categorii distincte; personal medical și pacienți, dar și persoane din exterior. Mâncarea este gustoasă, variată și la prețuri bune, iar pentru bolnavi există și varianta celei de regim.
Copiii au la dispoziție un spațiu de joacă cu tobogan, desene colorate viu și alte utilități.

Între timp, continuă lucrările de modernizare a Policlinicii vechi, dar și construcția unei clădiri noi de spital în Râmnicu Vâlcea.
K.R.

Articole asemănătoare

Citate de Ion Luca Caragiale

Postat de - 1 februarie, 2022 0
FacebookTwitter„Voiești a cunoaște lumea? Privește-o de aproape. Voiești să-ți placă? Privește-o de departe”; „Proștii mor, însă prostia e nemuritoare”; „În…

Bookfest 2020 se anulează

Postat de - 8 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterSalonul Internațional de Carte Bookfest 2020 se anulează, a decis Consiliul Director al Asociaţiei Editorilor din România, după anunţul preşedintelui…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *