Cu Mircia Gutău, pe Dealul Capela din Râmnicu Vâlcea

66 0
L-am însoțit pe primarul Mircia Gutău într-o plimbare de sfârșit de săptămână, pe dealul Capela, acum parte integrantă a municipiului Râmnicu Vâlcea. Puteți vedea în imaginile atașate câteva dintre amenajările făcute deja de primărie în cadrul proiectului de realizare a pădurii-parc pe care primarul Mircia Gutău l-a propus-o publicului cu câțiva ani în urmă. Reamintesc faptul că municipiul nostru a primit în proprietate peste 46 de hectare de pădure din patrimoniul Romsilva, pe acest deal, pentru amenajarea unui parc de mari dimensiuni, în condiții de conservare a calităților naturale pe care le are acest spațiu de agrement. În calitatea mea de deputat, am fost implicat în dialogul instituțional de cedare gratuită a pădurii și în asigurarea bazei legislative a acestei cedări de patrimoniu și sunt foarte mândru de participarea mea la o campanie care a durat ceva timp.
Viziunea proiectului – amploarea lui și definirea beneficiului pe care îl pot avea locuitorii municipiului – îi aparține în întregime primarului și face parte din proiectul mai amplu al modernizării și al dezvoltării noastre locale, cu care Mircia Gutău a câștigat încrederea noastră, a tuturor.
Am întâlnit pe traseul plimbării noastre mulți oameni, din mai multe generații, în grupuri mai mici sau mai mari, ieșiți la plimbare cu familia și/sau cu prietenii, la fel ca noi doi. Bucuroși de vremea bună, de început de primăvară și curioși în legătură cu mersul proiectului municipal.
Am stat de vorbă unii cu alții, am admirat împreună panorama și ne-am bucurat de aerul curat și de liniștea adâncă a pădurii în care am pătruns. Pe o suprafață atât de întinsă, traseele de plimbare sunt destul de lungi și de diverse. Vi le recomand cu bucuria și cu satisfacția celui care a contribuit la inițierea acestui mare proiect al primarului nostru Mircia Gutău.

Articole asemănătoare

Jurnal de vacanță

Postat de - 10 iulie, 2023 0
FacebookTwitter Între sesiunile parlamentare, deputații și senatorii sunt întotdeauna pregătiți să se întoarcă în Parlamentul României pentru o sesiune extraordinară.…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *