În data de 17 martie, am luat parte, alături de colegii mei liberali, la două şedinţe de CCL

209 0
ℹ️ În data de 17 martie, am luat parte, alături de colegii mei liberali, la două şedinţe de CCL în cadrul cărora au fost desemnaţi cei doi candidaţi PNL pentru funcţia de primar în comunele Bărbăteşti şi Ştefăneşti.
ℹ️ Păunei Bogdan Ilie – a fost desemnat drept candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Bărbătești. Acesta este un tânăr antreprenor care a intrat în această cursă electorală deoarece îşi doreşte să aducă un progres în comuna care stagnează de atâta vreme. Sunt ferm convins că tinereţea şi dorinţa de a face lucruri bune în comună sunt două atuuri care îl vor face să fie cea mai bună opţiune pe buletinul de vot în data de 9 iunie 2024!
ℹ️ CCL Ştefăneşti l-a desemnat pe Vlada Tudor drept candidatul PNL la funcția de primar al comunei. Şi el este un tânăr care s-a născut şi crescut pe meleagurile Ştefăneştiului. Trăind printre localnicii din Ştefăneşti, Vlada Tudor ştie exact ce îşi doresc aceştia şi are soluţiile pentru problemele cu care se confruntă cetăţenii. Sunt convins că Vlada Tudor este omul potrivit pentru a aduce un grad de dezvoltare ridicat în comună şi un nivel de trai mai bun pentru cetăţeni!
ℹ️ Le urez mult succes ambilor candidaţi şi îi asigur de toată susţinerea mea şi a colegilor mei liberali în misiunea de a aduce progres şi bunăstare în comunităţile lor!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *