DIANA: Reinventarea unui clasic 

512 0

Cu peste 30 de ani de experiență și un angajament respectat de a oferi calitate și gusturi autentice, DIANA a  devenit un nume cunoscut și de încredere în industrie. Este o companie care își cunoaște trecutul, solid și  puternic, dar care a privit întotdeauna cu deschidere și curaj spre viitor, motiv pentru care își continuă călătoria  cu un nou capitol, o nouă identitate vizuală, proiectată să revitalizeze imaginea DIANA. 

Deoarece succesul este dependent de adaptare și de curajul în accelerarea schimbării, noul logo DIANA are o  formă contemporană, dar duce mai departe, într-o abordare adaptată proactiv dinamicii pieței, elementele  definitorii: numele și culoarea verde. 

În același timp, logo-ul integrează un mesaj adaptat obiectivelor companiei – acela de a răsfăța gusturile  tuturor vârstelor. Este un logo actual, ce păstrează identitatea dată de fondator, fiind nou și tradițional în același  timp, prin imagine și mesaj, având un cod de culori în ton cu semantica actuală. Obiectivul a fost acela de a  valorifica în continuare elementele relevante, bine cunoscute și recunoscute ale brandului, dar într-o formă  reinterpretată, modernă, care să adreseze toate segmentele. 

Actualizarea s-a extins și către ambalajele produselor, fiind aplicată pe întreg portofoliul de produse, structurat  pe 4 game: Mainstream, Upper Mainstream, Boierești și Premium, pentru a corespunde noii identități vizuale și  pentru a asigura o experiență atrăgătoare consumatorilor. 

Noul design include, ca numitor comun, elementele de identitate de bază, unitare la nivel de concept grafic,  asigurând recognoscibilitatea prin frecvența de vizionare a produselor și elemente diferențiatoare, pentru a  simplifica identificarea rapidă a brandului și a gamei DIANA la raft. 

Această schimbare vine într-un mod firesc, dar calculat și asumat, după o perioadă în care compania s-a  concentrat pe investiții consistente pentru extinderea, îmbunătățirea capacităților și capabilităților de producție,  pe proiecte destinate implementării de măsuri de eficiență energetică, urmate de procese de mapare,  standardizare și eficientizare a fluxurilor și ajustare a strategiilor la schimbările din piață.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *