LetsMEAT@theFestival, aniversarea a 30 de ani de la înființarea firmei Diana, la Summer Camp Brezoi

857 0

DIANA şi Live Music Summer Camp Brezoi 2021 organizează un altfel de festival, cu nume foarte sugestiv: LetsMEAT@theFestival.

Acesta se va desfășura timp de 3 zile, respectiv, vineri, 9 iulie, sâmbătă, 10 iulie și duminică, 11 iulie. “Dincolo de măști, împărtășim aceleași emoții, același dor de scenă și de zâmbete!

Aniversăm 30 de ani DIANA, cu o explozie de ritmuri vibrante, gusturi și momente de neuitat. Un fusion excelent de muzică live, entertainment, gastronomie și oameni frumoși.

Între 9 și 11 Iulie pune totul în stand-by și #LetsMEAT@theFestival

Până atunci, stay tuned and get ready!

Va fi un maraton muzical grandios”, anunță organizatorii.

Iată programul evenimentului:

VINERI 9 Iulie

Mash Up Band

Antract

Taxi

SÂMBĂTĂ 10 Iulie

Lupii lui Calancea

Zdob și Zdub

DUMINICĂ 11 iulie

Fără Zahăr

Bosquito

White Mahala

Există și favoruri făcute publicului, cu condiția ca cei ce își doresc un tarif mai mic, să urmeze câțiva pași, care sunt explicate pe pagina de facebook a evenimentului.

Organizatorii festivalului sunt DIANA Abator și Fabrică de Mezeluri și Aby Stage Events, în parteneriat cu Primăria orașului Brezoi. Evenimentul este realizat cu sprijinul Asociației MENTOR ROCK.

Condiții pentru acces la eveniment:

Accesul publicului este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *