Peste 200 de elevi din Dăești beneficiază de o masă caldă la școală

169 0

Masă caldă pentru 203 de elevi arondați unităților de învățământ de pe raza comunei Dăești. Programul implementat de Primăria Dăești, la inițiativa primarului George Popolan, are ca principal scop asigurarea accesului egal la educație pentru toți copiii și tinerii, în scopul prevenirii și combaterii abandonului școlar. Se știe foarte bine că sunt copii care provin din familii nevoiașe, iar părinții de multe ori nu-și permit să le pună pachețel la școală. Ca urmare, micuții se simt excluși, descurajați și au tendința de a abandona școala. Ei bine, Primăria Dăești vine tocmai în ajutorul acestor elevi și nu numai, permițând accesul nediscriminatoriu la educație pentru toți copiii. Programul “Masă caldă” a luat startul cu 1 aprilie 2024.

“Încă o reușită a domnului Primar al comunei Dăești prinde contur, făcându-i bucuroși pe toți cei 203 copii care activează în unitățile școlare ale comunei pe care o conduce cu tot devotamentul de care a dat dovadă în toți acești ani.

Prin proiectele finalizate și prin cele care se află în curs de finalizare, demonstrează că prioritatea sa sunt cetățenii acestei comune, implicit bunăstarea și confortul lor.

Toate acestea nu pot decât să îl determine încă o dată să-și asume cu onoare promisiunea de a continua munca pentru această localitate, de a continua să fie aproape de cetățeni și să-i asigure că încrederea lor nu va fi în zadar.

Dorim să ducem la finalizare cât mai multe proiecte care implica dezvoltarea comunei dar și a cetățenilor” – se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Dăești.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *