Staţiunea Băile Olăneşti are propriul stadion! Momentul mult aşteptat a sosit! Sâmbătă va fi inaugurată baza sportivă

162 0

Staţiunea Băile Olăneşti s-a dezvoltat mult în ultimii ani. O parte dintre miile de turişti care au ajuns aici au provenit şi din zona sportului. Băile Olănești este căutată pentru liniște, aerul curat, condițiile pe care le oferă, izvoarele cu proprietăți curative, dar și de către sportivi, pentru cantonamente. Pentru această ultimă categorie, dar şi pentru toţi tinerii din staţiunea administrată de Sorin Vasilache, a apărut o nouă facilitate: un stadion modern, aliniat la standarde europene, cu teren sintetic, vestiare și alte dotări. Baza sportivă va fi inaugurată sâmbătă, 13 aprilie. Autoritățile locale au pregătit un eveniment frumos cu acest prilej. Programul manifestărilor începe la ora 11.00.

„Vă anunţam cu mândrie și entuziasm că Primăria oraşului Băile Olăneşti vă invită să participați la ceremonia de inaugurare a noului nostru stadion! Alături de comunitatea noastră dragă, vom marca acest moment istoric cu jocuri demonstrative şi distracție pentru toți! Invitați-vă familia, prietenii și vecinii și fiți parte din această zi de sărbătoare pentru întregul oraș! Mai mult decât atât, echipa AS Băile Olăneşti va desfăşura primul său meci oficial pe terenul sintetic, după un joc amical emoționant între foştii fotbaliști ai oraşului Băile Olăneşti! Ne vedem acolo!”, au transmis autoritățile locale. Pe lângă cel demonstrativ, va mai fi, aşadar, un meci între AS Băile Olănești și Tineretul Surpatele, din campionatul județean juvenil Under 17.

Altfel spus, Vâlcea va avea un nou stadion de nivelul Ligii a III-a. Se anunță o vară plină și un viitor strălucit şi în domeniul sportului, în regiune. Cu siguranță, Centrul de Copii şi Juniori din Băile Olăneşti se va dezvolta și mai mult de acum înainte.

În altă ordine de idei, un alt proiect grandios începe să prindă contur. Primăria Băile Olăneşti şi Consiliul Județean și-au propus să atragă finanţare pentru realizarea THERME Olăneşti-Wellness & Spa, un centru de relaxare care rivalizează cu celebrul Therme din apropierea Capitalei.

sursa: arenavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *